<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі із грозами: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні 7 травня  На окупованій території України ПЦУ стала підпільною церквою — Епіфаній  Путін наказав провести навчання з ядерною зброєю: у ГУР пояснили мету диктатора  Стало відомо, які ракети запускатимуть з українських F-16  Холодний атмосферний фронт принесе дощі з грозами: як зміниться погода 7 травня  Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русівсі новини дня
Політика
Україна
19.01.2014 20:52 7317

Кличко поїхав у Межигір'я вмовляти Януковича не бути Каддафі

Президента Віктора Януковича закликають «прибрати з вулиць Києва міліцію, Беркут і тітушків» та не повторювати шлях диктаторів Чаушеску та Каддафі

Про це на Майдані Незалежності заявив лідер УДАРу Віталій Кличко.

«Припиніть війну проти громадян України. Вже 2 місяці люди стоять і закликають почути їх вимоги. Приберіть міліцію, Беркут і «тітушків» з вулиць», - закликав Кличко.

За його словами, єдиним виходом у цій ситуації є дострокові парламентські та президентські вибори.

«Знайдіть в собі мужність, не повторюйте шлях Чаушеску та Каддафі! У цій боротьбі так чи інакше переможе український народ», - заявив лідер УДАРу.

Разом з тим він ще раз звернувся до міліції із закликом переходити на бік народу.

«Ви повинні захищати власний народ, а не нападати на нього», -

Також він додав: «Зараз я поїду до Януковича і звернуся до нього особисто з вимогою припинити протистояння міліції проти людей».

 

Оценка материала:

2.00 / 8
Кличко поїхав у Межигір'я вмовляти Януковича не бути Каддафі 2.00 5 8
Політика / Україна
19.01.2014 20:52 7317
Еще материалы раздела «Україна»