<
НОВИНИ ДНЯ: На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцарії  США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травнявсі новини дня
Політика
Україна
20.02.2014 3169

Суди Києва почали заарештовувати затриманих протестувальників

Щойно Святошинський районний суд обрав у якості запобіжного заходу для дев'яти активістів Євромайдану, затриманих напередодні, два місяці тримання під вартою.

Про це повідомив заступник голови партії «Батьківщина», народний депутат Павло Петренко, передає прес-служба партії.

Зокрема, за грати посадили Олександра Нагребельного, Олега Пустовіта, Андрія Бабина, Івана Кріля, Івана Николаєва, Василя Білоуса, Григорія Шевчука, Сергія Макара та Володимира Братаха.

«Справами затриманих активістів фактично цілодобово займаються адвокати-волонтери Центру правового захисту Штабу національного спротиву. І ми зробимо все можливе для того, щоби витягнути хлопців з-за грат», - наголосив Павло Петренко.

За матеріалами: Espreso.tv

Оценка материала:

3.00 / 2
Суди Києва почали заарештовувати затриманих протестувальників 3.00 5 2
Політика / Україна
20.02.2014 3169
Еще материалы раздела «Україна»