<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Політика
Україна
12.03.2014 18:30 9046

Лукашенко визнав нову владу в Україні

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що визнання цілісності України залишається принциповою позицією офіційного Мінська.

 

Він також висловив готовність надати гуманітарну підтримку сусідній країні.

"Ми поставляли і поставляємо туди стільки енергоресурсів, скільки потрібно для України, продукти харчування та інші речі. Словом, ми відкриті для того, щоб підтримувати український народ у цю важку хвилину, в тому числі за гуманітарною складовою, - заявив Олександр Лукашенко.

За словами білоруського президента, така позиція відповідає національним інтересам країни і не координується Москвою, з якою Мінськ пов'язаний союзницькими зобов'язаннями.

"На мене ніхто не тисне, жодні "кремлі" та інше на мене ніколи не тиснули", - сказав Лукашенко.

Президент Білорусії порадив новій українській владі більше приділяти увагу не переговорам із західними партнерами, а вирішенню внутрішніх проблем у країні.

"Як це зробити, якщо треба, ми підкажемо і допоможемо", - додав він.

За повідомленням ВВС-Україна.

Оценка материала:

5.00 / 6
Лукашенко визнав нову владу в Україні 5.00 5 6
Політика / Україна
12.03.2014 18:30 9046
Еще материалы раздела «Україна»