<
НОВИНИ ДНЯ: Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
24.03.2014 18:40 1892

Українські офіцери з Феодосії бояться, що їх назовуть зрадниками

14 офіцерів батальйону морської піхоти з Феодосії після того, як їх випустили російські військові, вирушили до Києва.

Українські офіцери з Феодосії бояться, що їх назовуть зрадниками

 

За словами офіцерів, вони хочуть приїхати до Києва до Генштабу і вимагатимуть, щоб їх прийняли на материковій частині України.

З 60-70 матросів батальйону служити Україні й далі хочуть 43, а також всі офіцери. Єдине, чого побоюються, що за межами півострова їх не приймуть.

"Якщо в Україні нам не дадуть проїхати до Генштабу і визнають зрадниками, ми повернемося в Крим. Ми боїмося, щоб не вийшло, як з українськими прикордонниками, які виїхали з Керчі, приїхали до кордону, а їм кажуть: "Чого ви сюди приїхали? Ви зрадники Батьківщини!"" - сказав один з офіцерів батальйону.

Морпіхи стверджують, що вони були беззбройними, адже отримали наказ від Міноборони скласти зброю. В полоні залишаються комбат і його заступник – їхнє місцезнаходження невідоме.

За повідомленням ТСН.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українські офіцери з Феодосії бояться, що їх назовуть зрадниками 5.00 5 1
Політика / Україна
24.03.2014 18:40 1892
Еще материалы раздела «Україна»