<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  В РФ заявили про загибель "найкращого екіпажу" Су-34: що відомо про втрату бомбардувальника  Готуємо "ліниві" хачапурі на сніданок: 15 хвилин і страва вже на тарілці  Відправлення військ США до України: у Байдена озвучили свою позицію  "Ви серйозно?": експерт "розніс" висновки аналітиків, що РФ нібито не використовує Кримський міст  Путін склав "присягу": що диктатор сказав у промові та хто відвідав "інавгурацію"всі новини дня
Політика
Україна
13.07.2014 766

Терористи готуюся до запуску заводу з виробництва і ремонту зброї

З 14 липня терористи планують запустити виробництво на Луганському патронному заводі.

Про це у своєму Facebook повідомив луганський активіст Дмитро Снєгірьов.

«Незважаючи на те, що працівники і керівництво заводу зараз перебувають у вимушеній відпустці, бойовики вирішили цю проблему шляхом залучення фахівців з Російської Федерації, зокрема з міста Барнаул. У роки Другої світової війни виробництво Луганського патронного заводу перенесли саме у Барнаул», - зазначив він.

За інформацією джерел, бойовики запросили 6 фахівців, які мають професійний досвід у цій галузі. З Росії також завезені і всі комплектуючі. «Про серйозність намірів терористів свідчать обсяги виробництва, яке планують запускати. Стало відомо, що на підприємстві планують розмістити замовлення на три місяці наперед», - йдеться у повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Терористи готуюся до запуску заводу з виробництва і ремонту зброї 5.00 5 1
Політика / Україна
13.07.2014 766
Еще материалы раздела «Україна»