НОВИНИ ДНЯ: Це краще за "Шубу": копійчаний салат з доступних інгредієнтів, який точно варто приготувати  Астероїд, що вбив динозаврів, був не єдиним: нове дослідження вчених   Росія може скоротити наступальні операції через великі втрати на фронті – ISW  Потрапили в "пастку": окупанти втратили вигідну позицію на одному з напрямків  В чому секрет смачних котлет: кухарі поділилися трюками, які допоможуть зробити фарш "повітряним"  Іран попросив Росію про допомогу через можливу ізраїльську атаку, - NYT  Тепло у жовтні: синоптик розповів, якою буде погода у вихіднівсі новини дня
Політика
Україна
19.07.2014 2812

Порошенко поставив хрест на будь-яких переговорах з терористами

Президент України Петро Порошенко заявляє, що причетні до теракту - знищенню малазійського лайнера, не можуть бути стороною будь-яких переговорів.

Під час телефонної розмови з Президентом Польщі Броніславом Коморовським Президент України Петро Порошенко заявив, що терористи скоюють вже другий міжнародний злочин, спершу збивши літак, що призвело до загибелі 298 людей, а тепер знущаючись над тілами загиблих.

Говорячи про врегулювання конфлікту на Донбасі, український Президент наголосив, що ті, хто мають стосунок до теракту, не можуть бути стороною переговорів. «Їх злочин має бути розслідуваний у міжнародних судах. Тим більше, що фактично всі вони є громадянами Росії і не можуть вести розмову про долю України», - підкреслив Порошенко.

Порошенко поінформував польського колегу про розвиток подій і подякував за чітку і швидку реакцію Польщі. «Україна дуже розраховує на подальшу підтримку наших стратегічних партнерів – поляків», - наголосив він.

Коморовський відзначив постійну взаємодію між країнами і запевнив, що Польща буде і надалі рішуче підтримувати Україну.

Також президент Польщі повідомив, що українське питання стане одним з головних на порядку денному найближчої зустрічі Східного флангу НАТО за участю глав держав Вишеградської четвірки, країн Балтії, Румунії та Болгарії.

Оценка материала:

3.00 / 2
Порошенко поставив хрест на будь-яких переговорах з терористами 3.00 5 2
Політика / Україна
19.07.2014 2812
Еще материалы раздела «Україна»