<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський анонсував другий саміт миру: коли відбудеться  Зеленський назвав два шляхи тиску на РФ для закінчення війни  Як приготувати оладки з цукіні та пармезаном без борошна: рецепт від Савви Лібкіна  Коли цього року Маковія в Україні: Медовий Спас будемо святкувати за новим календарем  Cиноптики розповіли, якою буде погода в Україні 17-21 червня   Навіть після повістки: є чотири поважні причини не з'явитися в ТЦК  Як приготувати справжній Львівський сирник: секрети розкриває фудблогеркавсі новини дня
Політика
Україна
21.07.2014 1515

Інформація про загибель «Біса» може використовуватися щоб «заплутати сліди»

У Міністерстві внутрішніх справ України не підтверджують інформації про загибель керівника групи бойовиків Ігоря Безлера («Біс»), але не виключають свідомої дезінформації з його боку.

Як повідомило поінформоване джерело в МВС, інформацію про нібито загибель Безлера наразі ретельно перевіряють.

При цьому джерело не виключає, що цю інформацію можуть свідомо запустити в інформаційне поле з метою «заплутати сліди» і дати можливість керівнику групи бойовиків спокійно піти. «Доки не побачимо фотографію або відео, доки не буде проведено ідентифікацію тіла - доти його шукатимемо», - сказало джерело.

Раніше прес-офіцер штабу АТО Олексій Дмитрашківский не підтвердив агентству інформації, що з'явилася в українських ЗМІ, про нібито загибель Безлера.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Оценка материала:

5.00 / 1
Інформація про загибель «Біса» може використовуватися щоб «заплутати сліди» 5.00 5 1
Політика / Україна
21.07.2014 1515
Еще материалы раздела «Україна»