<
НОВИНИ ДНЯ: В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупненнявсі новини дня
Прес-релізи
Нерухомість
13.07.2009 20:54 16177

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ: реалізація благодійного проекту «Точка життя»

Вашої допомоги потребують тисячі українських дітей. Саме від Вашої допомоги залежить реалізація благодійного проекту «Точка життя» – створення лабораторії з діагностики донорів кісткового мозку (КМ) та Національного реєстру донорів КМ.

Ви, напевне, неодноразово отримували пропозиції взяти участь у зборі коштів на придбання обладнання, будівництво лікарень та цільову допомогу окремій дитині.

Створення лабораторії та реєстру – запорука проведення неродинних трансплантацій кісткового мозку в Україні. Сотні дітей щороку залишаються без надії на одужання та життя через те, що такі операції здійснюються лише за кордоном і коштують від 100 тис. доларів США до 350 тисяч Євро!

Знаємо, що сумнівний характер реалізації таких ініціатив підірвав Вашу довіру. Проте «Точка життя» – живий проект, який нині у процесі реалізації і буде завершено до кінця поточного року. 20 червня 2009 року Всеукраїнський благодійний фонд «КРОНА» ЗАВЕРШУЄ реконструкцію приміщень лабораторії, інвестувавши близько 700 тисяч гривень власних коштів. «КРОНА» також фінансує придбання обладнання для лабораторії вартістю 1 мільйон гривень. Два мільйони гривень виділено Міністерством охорони здоров’я. За планом, до 1 вересня цього року перша черга лабораторії запрацює.

Але для лабораторії вкрай необхідним є збір 3 мільйонів гривень додатково. Якщо кожен працездатний українець пожертвує лише 10 гривень, то маленькі українці, хворі на рак крові, отримають свою «Точку життя» вже до кінця цього року!

Image

Оценка материала:

3.50 / 6
ВІДКРИТИЙ ЛИСТ: реалізація благодійного проекту «Точка життя» 3.50 5 6
Прес-релізи / Нерухомість
13.07.2009 20:54 16177
Еще материалы раздела «Нерухомість»