<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Вибори в Європарламент. Хто бере участь та яка позиція партій щодо України  Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травнявсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
23.12.2020   Харків, Україна   Укрінформ, Наш Харьков, BBC Ukraine, Думская, Буквы

Прощання з Кернесом

Жива черга в кілька тисяч осіб вишикувалася від пам'ятника Шевченку до Харківського театру опери та балету імені Лисенка, де триває громадянська панахида - харків'яни прощаються з померлим міським головою Геннадієм Кернесом.
Церемонія прощання відкрита, в ній беруть участь всі бажаючі. На площі біля театру - розмежувальні стрічки, вони скеровують і розділяють потік людей в умовах карантину. Охорону території забезпечують понад 400 поліцейських і бійців Нацгвардії України, всередині будівлі чергують представники приватної охорони.
На фасаді будівлі встановлено банер з портретом Кернеса. Всередині будівлі поруч з труною встановлені 4 ряди крісел для близького оточення Кернеса і соратників. Біля труни вінки від колег по Харківській міськраді та громадськості.
Серед присутніх на прощанні є і гості з Києва. Як сказав журналістам мер Києва Віталій Кличко, він завжди сприймав Кернеса як колегу з організації діяльності міськради: «Київ і Харків змагалися з благоустрої міста, починаючи з розвитку парків. І харківський Центральний парк культури і відпочинку імені Горького - зразок для всіх».
Після прощання в театрі на 2-му міському кладовищі о 13.30 відбудеться похорон Кернеса. Його поховають на центральній алеї.
Центральна Сумська вулиця Харкова біля театру перекрита, як і ряд інших вулиць у середмісті. Процедура прощання триває, люди несуть квіти.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
город, Дмитрий Дятлов, война, Верховная Рада, фотоконкурсы, марш, пляжи, медицина, Шахтер, Крым, сборная Украины, #Євромайдан, общество, показы, учения, церковь, мир, мода, дизайн, самолеты, юмор, архитектура, Одесса, ЗСУ, футбол, природа, столкновения, Александр Зубко, протесты, уикенд, Майдан, дети, авиация, фотоподборки, ДСНС, пейзажи, выборы, Львів, Новый Год, политика, Сергей Смоленцев, культура, Нацгвардия, искусство, Киевщина, обстрелы, Порошенко, фотография, терроризм, живопись, традиции, митинги, парады, история, передовая, полиция, соревнования, Россия, пандемия, военная техника, солдат, туризм, Карпаты, карантин, Динамо, Зеленский, путешествия, спорт, животные, Донбасс, стихийные бедствия, Киев, Путин, экология, пожары, США, коронавирус, женщины, визиты, суд, НАТО, корабли, Польша, фестивали, автомобили, зима, акции, выставки, Бахмут, оккупация, Війна, Китай, портрет, ВСУ, ВМС, музыка, фотопроект, праздники, технологии, люди

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36