<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
23.12.2020   Харків, Україна   Укрінформ, Наш Харьков, BBC Ukraine, Думская, Буквы

Прощання з Кернесом

Жива черга в кілька тисяч осіб вишикувалася від пам'ятника Шевченку до Харківського театру опери та балету імені Лисенка, де триває громадянська панахида - харків'яни прощаються з померлим міським головою Геннадієм Кернесом.
Церемонія прощання відкрита, в ній беруть участь всі бажаючі. На площі біля театру - розмежувальні стрічки, вони скеровують і розділяють потік людей в умовах карантину. Охорону території забезпечують понад 400 поліцейських і бійців Нацгвардії України, всередині будівлі чергують представники приватної охорони.
На фасаді будівлі встановлено банер з портретом Кернеса. Всередині будівлі поруч з труною встановлені 4 ряди крісел для близького оточення Кернеса і соратників. Біля труни вінки від колег по Харківській міськраді та громадськості.
Серед присутніх на прощанні є і гості з Києва. Як сказав журналістам мер Києва Віталій Кличко, він завжди сприймав Кернеса як колегу з організації діяльності міськради: «Київ і Харків змагалися з благоустрої міста, починаючи з розвитку парків. І харківський Центральний парк культури і відпочинку імені Горького - зразок для всіх».
Після прощання в театрі на 2-му міському кладовищі о 13.30 відбудеться похорон Кернеса. Його поховають на центральній алеї.
Центральна Сумська вулиця Харкова біля театру перекрита, як і ряд інших вулиць у середмісті. Процедура прощання триває, люди несуть квіти.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Нацгвардия, мода, традиции, фотоконкурсы, портрет, экология, Динамо, визиты, Крым, авиация, дети, война, корабли, НАТО, музыка, Путин, военная техника, путешествия, выборы, Александр Зубко, ЗСУ, женщины, фотопроект, церковь, автомобили, пожары, Киевщина, пляжи, Майдан, Порошенко, Киев, архитектура, футбол, парады, карантин, Карпаты, учения, Шахтер, пандемия, Сергей Смоленцев, передовая, Китай, соревнования, ДСНС, природа, Донбасс, оккупация, коронавирус, терроризм, мир, праздники, искусство, технологии, фотоподборки, стихийные бедствия, показы, ВСУ, обстрелы, Одесса, Верховная Рада, общество, митинги, люди, культура, Зеленский, уикенд, фотография, протесты, выставки, медицина, #Євромайдан, Дмитрий Дятлов, политика, самолеты, Новый Год, туризм, сборная Украины, фестивали, акции, город, дизайн, Війна, пейзажи, юмор, история, США, Польша, суд, полиция, Бахмут, животные, солдат, марш, Россия, Львів, зима, живопись, ВМС, спорт, столкновения

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36