<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
23.12.2020   Харків, Україна   Укрінформ, Наш Харьков, BBC Ukraine, Думская, Буквы

Прощання з Кернесом

Жива черга в кілька тисяч осіб вишикувалася від пам'ятника Шевченку до Харківського театру опери та балету імені Лисенка, де триває громадянська панахида - харків'яни прощаються з померлим міським головою Геннадієм Кернесом.
Церемонія прощання відкрита, в ній беруть участь всі бажаючі. На площі біля театру - розмежувальні стрічки, вони скеровують і розділяють потік людей в умовах карантину. Охорону території забезпечують понад 400 поліцейських і бійців Нацгвардії України, всередині будівлі чергують представники приватної охорони.
На фасаді будівлі встановлено банер з портретом Кернеса. Всередині будівлі поруч з труною встановлені 4 ряди крісел для близького оточення Кернеса і соратників. Біля труни вінки від колег по Харківській міськраді та громадськості.
Серед присутніх на прощанні є і гості з Києва. Як сказав журналістам мер Києва Віталій Кличко, він завжди сприймав Кернеса як колегу з організації діяльності міськради: «Київ і Харків змагалися з благоустрої міста, починаючи з розвитку парків. І харківський Центральний парк культури і відпочинку імені Горького - зразок для всіх».
Після прощання в театрі на 2-му міському кладовищі о 13.30 відбудеться похорон Кернеса. Його поховають на центральній алеї.
Центральна Сумська вулиця Харкова біля театру перекрита, як і ряд інших вулиць у середмісті. Процедура прощання триває, люди несуть квіти.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Донбасс, ВМС, НАТО, ДСНС, полиция, портрет, ЗСУ, Киевщина, Сергей Смоленцев, женщины, история, показы, традиции, Одесса, общество, Киев, Новый Год, путешествия, Крым, карантин, война, Зеленский, мир, Верховная Рада, визиты, ВСУ, Шахтер, архитектура, футбол, культура, марш, авиация, фотоконкурсы, пейзажи, Польша, Майдан, тест-драйв, коронавирус, столкновения, выставки, медицина, пандемия, мода, Карпаты, Нацгвардия, город, дети, передовая, фотоподборки, соревнования, люди, искусство, военная техника, фестивали, пляжи, Бахмут, солдат, Львів, США, фотопроект, #Євромайдан, пожары, Дмитрий Дятлов, протесты, зима, музыка, Війна, дизайн, сборная Украины, Китай, природа, выборы, учения, акции, животные, Порошенко, Александр Зубко, Динамо, суд, фотография, туризм, обстрелы, митинги, юмор, оккупация, уикенд, живопись, Путин, корабли, спорт, экология, политика, Россия, автомобили, стихийные бедствия, самолеты, терроризм, церковь, технологии, праздники

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36