<
НОВИНИ ДНЯ: Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей та активно застосовує на фронті – BILD  Чи зможуть далекобійні ATACMS повністю знищити Кримський міст: відповідь експерта  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 квітня – 5 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 29 квітня-5 травня 2024 року  Дощі та грози, але не всюди. Синоптики розповіли про погоду на 29 квітнявсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
16.06.2021   Швейцарія   Радіо Свобода, Reuters, BBC,

На нейтральній території: зустріч Байдена і Путіна у Женеві

Президенти США та Росії Джо Байден та Володимир Путін розпочали зустріч у Женеві. Саміт проходить на віллі Ла Гранж - там само, де у 1985 році зустрічалися Михайло Горбачов і Рональд Рейган.
На сходах вілли президент Швейцарії Гі Пармелон привітав обох президентів. Байден та Путін потисли руки та увійшли до приміщення. Зустріч розпочалася вчасно о 14.30 за Києвом. Путін, який має звичку запізнюватись на офіційні заходи, прибув незвично вчасно.
"Завжди краще зустрічатися особисто", - сказав російському колезі на початку зустрічі Байден, повідомляють журналісти з місця події. Натомість Путін висловив сподівання, що зустріч буде "продуктивною".
Як очікується, головними темами зустрічі стануть контроль над озброєнням, боротьбу з кіберзлочинністю, інформаційну безпеку та зміни клімату.
Окремо адміністрація Байдена наголосила, що темами розмови стане також військове втручання Росії в Україні, переслідування Олексія Навального та діяльність російських хакерів у США.
Президенти говоритимуть у форматі тет-а-тет та в розширеному форматі. За підсумками перемовин близько 19.00 за Києвом президенти вийдуть до преси, але не разом, а кожен окремо.

Прапори США, Росії та Швейцарії біля входу у віллу «Ла Гранж», на березі Женевського озера

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
фотоконкурсы, обстрелы, НАТО, ВМС, фотоподборки, Польша, женщины, ДСНС, корабли, стихийные бедствия, Війна, Зеленский, терроризм, полиция, Киевщина, туризм, Порошенко, Одесса, Киев, ВСУ, Шахтер, Верховная Рада, Майдан, самолеты, путешествия, тест-драйв, архитектура, мода, суд, технологии, акции, Китай, уикенд, марш, автомобили, юмор, Сергей Смоленцев, Россия, дети, выставки, экология, протесты, Львів, фестивали, Бахмут, люди, зима, сборная Украины, оккупация, медицина, музыка, карантин, животные, #Євромайдан, футбол, митинги, история, Карпаты, визиты, Донбасс, общество, портрет, мир, солдат, Динамо, коронавирус, церковь, искусство, столкновения, политика, культура, ЗСУ, Новый Год, праздники, соревнования, США, пейзажи, Путин, учения, Крым, дизайн, война, пандемия, военная техника, Александр Зубко, город, традиции, спорт, фотография, Нацгвардия, Дмитрий Дятлов, природа, передовая, фотопроект, живопись, пляжи, показы, авиация, пожары, выборы

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36