<
НОВИНИ ДНЯ: США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмовивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
13.10.2021   Київ, Україна   bigkyiv.com.ua

Салон краси і ятки з овочами у переповнених вагонах столичного метро: що це було?

Киян сьогодні ошелешили "нововведення" у підземці: у вагонах з’явились ятки з продуктами, технікою та одягом і навіть перукарня і салон краси, схожі на ті, що зазвичай "туляться" у людних місцях, перешкоджаючи руху. Приголомшливі фото з вагонів одразу розлетілись соцмережами.
На щастя, це був всього лише перформанс. Як розповіла у Facebook заступниця керівника Київського метрополітену Наталка Макогон, таким чином киянам показали, у що може перетворитися метро, якщо мешканці міста будуть підтримувати нелегальну торгівлю своїми гривнями.
"Концентрат всього, що ми бачимо щодня, паралельно слухаючи заклики не жертвувати кошти невідомим особам та не купувати товари у невстановлених місцях та дотримуватися правил. Переконана, що музика має бути у концерт-холах, торгівля – у торгових центрах або фермерських крафтових рядах, та й всі інші послуги у салонах, магазинах і точно не в метро!" – зауважила представниця підземки.
Вона подякувала Управлінню поліції в метрополітені за щоденну роботу, бо, за її словами, на кожного нелегального торгівця в підземці, як тільки підходить поліцейський з’являється три захисники, які розповідають про "скрутні часи і політичну ситуацію".
"Але знаю, що де не купують, туди не приходять продавати. І наша гривня – найефективніший спосіб вирішення ситуації!" – додала Наталка Макогон.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
выборы, живопись, акции, визиты, фотография, Киевщина, военная техника, спорт, политика, пандемия, животные, культура, оккупация, соревнования, пейзажи, карантин, искусство, стихийные бедствия, Киев, ДСНС, протесты, Новый Год, Путин, Донбасс, выставки, дети, Дмитрий Дятлов, фотопроект, футбол, фестивали, церковь, ЗСУ, музыка, экология, пожары, город, Львів, Війна, женщины, корабли, Сергей Смоленцев, общество, НАТО, технологии, авиация, ВСУ, Верховная Рада, передовая, терроризм, сборная Украины, Карпаты, марш, Крым, тест-драйв, самолеты, Шахтер, Александр Зубко, мода, обстрелы, митинги, мир, путешествия, пляжи, США, Китай, коронавирус, архитектура, уикенд, полиция, Майдан, портрет, медицина, Порошенко, фотоподборки, учения, природа, Россия, Польша, война, туризм, праздники, дизайн, Бахмут, фотоконкурсы, парады, история, Динамо, Зеленский, зима, люди, юмор, солдат, традиции, ВМС, столкновения, суд, автомобили, Одесса, #Євромайдан, Нацгвардия

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36