НОВИНИ ДНЯ: Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухнівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
13.10.2021   Київ, Україна   bigkyiv.com.ua

Салон краси і ятки з овочами у переповнених вагонах столичного метро: що це було?

Киян сьогодні ошелешили "нововведення" у підземці: у вагонах з’явились ятки з продуктами, технікою та одягом і навіть перукарня і салон краси, схожі на ті, що зазвичай "туляться" у людних місцях, перешкоджаючи руху. Приголомшливі фото з вагонів одразу розлетілись соцмережами.
На щастя, це був всього лише перформанс. Як розповіла у Facebook заступниця керівника Київського метрополітену Наталка Макогон, таким чином киянам показали, у що може перетворитися метро, якщо мешканці міста будуть підтримувати нелегальну торгівлю своїми гривнями.
"Концентрат всього, що ми бачимо щодня, паралельно слухаючи заклики не жертвувати кошти невідомим особам та не купувати товари у невстановлених місцях та дотримуватися правил. Переконана, що музика має бути у концерт-холах, торгівля – у торгових центрах або фермерських крафтових рядах, та й всі інші послуги у салонах, магазинах і точно не в метро!" – зауважила представниця підземки.
Вона подякувала Управлінню поліції в метрополітені за щоденну роботу, бо, за її словами, на кожного нелегального торгівця в підземці, як тільки підходить поліцейський з’являється три захисники, які розповідають про "скрутні часи і політичну ситуацію".
"Але знаю, що де не купують, туди не приходять продавати. І наша гривня – найефективніший спосіб вирішення ситуації!" – додала Наталка Макогон.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Львів, Карпаты, уикенд, Киев, культура, показы, церковь, акции, соревнования, ВСУ, корабли, праздники, Дмитрий Дятлов, путешествия, политика, Новый Год, Порошенко, люди, учения, пожары, протесты, природа, искусство, оккупация, суд, выборы, карантин, митинги, город, технологии, Верховная Рада, стихийные бедствия, пейзажи, Зеленский, ДСНС, Нацгвардия, Шахтер, живопись, традиции, Польша, история, Крым, сборная Украины, ВМС, Путин, общество, Китай, терроризм, автомобили, зима, Александр Зубко, туризм, Донбасс, юмор, медицина, Бахмут, Россия, военная техника, полиция, пляжи, музыка, парады, #Євромайдан, портрет, Війна, обстрелы, фотоконкурсы, марш, дети, архитектура, Динамо, Майдан, столкновения, США, передовая, Сергей Смоленцев, Одесса, спорт, мир, экология, солдат, футбол, выставки, пандемия, дизайн, фотография, животные, фотоподборки, фотопроект, коронавирус, фестивали, женщины, авиация, война, НАТО, самолеты, Киевщина, визиты, ЗСУ, мода

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36