<
НОВИНИ ДНЯ: Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримкивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
20.12.2021   Київ, Україна   Територіальна оборона (ТрО) міста Києва

Тероборона Києва: на Дарниці пройшли військові навчання

Дарницький батальйон тероборони міста Києва збирається на навчання майже щосуботи. Вихідними в районі Дарницького лісництва резервісти та офіцери батальйону проводили заняття з тактико-спеціальної підготовки, а саме відпрацьовували завдання з розгортання та несення служби на блокпостах та їх оборони, а також з протидії диверсійно-розвідувальним групам ворога.
Для прикриття підступів та надійної оборони блокпостів озброєні стрілецькою зброєю та РПГ резервісти застосували мінні загородження, на перехресті ґрунтових доріг розташували кулеметне гніздо, а обабіч від нього, у природних заглибленнях рельєфу, серед чагарів, обладнали спостережні та вогневі точки.
Протиборча команда – "диверсійно-розвідувальна група", сформована з розвідників батальйону, налічувала до 20 осіб та мала на озброєнні засіб повітряної розвідки: перш ніж супротивник рушив у бік замаскованих позицій територіальної оборони, вздовж дороги наполегливо літав та невдовзі був умовно збитий квадрокоптер.
Ще до вогневого контакту про наближення "ворога" дали знати кілька гучних вибухів заздалегідь встановлених "розтяжок", на яких "підірвалися" розвідники. Після виявлення основних напрямів наступу ДРГ командир тероборонців викликав резерви, щільним вогнем завдав противнику втрат та змусив його відступити.
Пополудні, по закінченню занять, на резервістів чекав обід, організований силами Дарницької РДА, тож протиборчі сторони мали змогу зустрітися за одним столом, де за наїдками та гарячим чаєм провели детальний розбір дій.
У заняттях 18 грудня також узяли участь голова Дарницької РДА Ярослав Лагута, радник Міністра оборони України Алі Кенгерлі, а також працівники КМДА та Дарницької РДА.
Нагадуємо: долучитися до територіальної оборони та отримати військові навички можуть чоловіки та жінки віком від 18 до 60 років, та навіть без досвіду військової служби. Щодо більш детальної інформації з питань відвідування вишколів чи підписання контракту пропонуємо звернутися в ТЦК за місцем проживання або за телефоном гарячої лінії 063 651 4446.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Крым, футбол, история, фестивали, Одесса, корабли, митинги, акции, война, зима, столкновения, фотоконкурсы, спорт, музыка, солдат, марш, соревнования, передовая, портрет, Польша, Карпаты, архитектура, выборы, Донбасс, Сергей Смоленцев, мода, выставки, пляжи, ВМС, коронавирус, Шахтер, медицина, общество, пандемия, политика, Нацгвардия, фотоподборки, уикенд, протесты, автомобили, Зеленский, показы, обстрелы, животные, Львів, пожары, туризм, мир, Порошенко, женщины, Динамо, Верховная Рада, Китай, оккупация, путешествия, полиция, Війна, искусство, технологии, #Євромайдан, США, парады, Бахмут, сборная Украины, дети, Майдан, традиции, Дмитрий Дятлов, карантин, терроризм, Александр Зубко, природа, стихийные бедствия, Путин, учения, самолеты, экология, фотография, визиты, авиация, ЗСУ, Киев, город, Россия, люди, Новый Год, культура, фотопроект, военная техника, пейзажи, юмор, суд, живопись, церковь, дизайн, НАТО, ДСНС, Киевщина, праздники, ВСУ

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36