<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
20.12.2021   Київ, Україна   Територіальна оборона (ТрО) міста Києва

Тероборона Києва: на Дарниці пройшли військові навчання

Дарницький батальйон тероборони міста Києва збирається на навчання майже щосуботи. Вихідними в районі Дарницького лісництва резервісти та офіцери батальйону проводили заняття з тактико-спеціальної підготовки, а саме відпрацьовували завдання з розгортання та несення служби на блокпостах та їх оборони, а також з протидії диверсійно-розвідувальним групам ворога.
Для прикриття підступів та надійної оборони блокпостів озброєні стрілецькою зброєю та РПГ резервісти застосували мінні загородження, на перехресті ґрунтових доріг розташували кулеметне гніздо, а обабіч від нього, у природних заглибленнях рельєфу, серед чагарів, обладнали спостережні та вогневі точки.
Протиборча команда – "диверсійно-розвідувальна група", сформована з розвідників батальйону, налічувала до 20 осіб та мала на озброєнні засіб повітряної розвідки: перш ніж супротивник рушив у бік замаскованих позицій територіальної оборони, вздовж дороги наполегливо літав та невдовзі був умовно збитий квадрокоптер.
Ще до вогневого контакту про наближення "ворога" дали знати кілька гучних вибухів заздалегідь встановлених "розтяжок", на яких "підірвалися" розвідники. Після виявлення основних напрямів наступу ДРГ командир тероборонців викликав резерви, щільним вогнем завдав противнику втрат та змусив його відступити.
Пополудні, по закінченню занять, на резервістів чекав обід, організований силами Дарницької РДА, тож протиборчі сторони мали змогу зустрітися за одним столом, де за наїдками та гарячим чаєм провели детальний розбір дій.
У заняттях 18 грудня також узяли участь голова Дарницької РДА Ярослав Лагута, радник Міністра оборони України Алі Кенгерлі, а також працівники КМДА та Дарницької РДА.
Нагадуємо: долучитися до територіальної оборони та отримати військові навички можуть чоловіки та жінки віком від 18 до 60 років, та навіть без досвіду військової служби. Щодо більш детальної інформації з питань відвідування вишколів чи підписання контракту пропонуємо звернутися в ТЦК за місцем проживання або за телефоном гарячої лінії 063 651 4446.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
НАТО, церковь, военная техника, соревнования, пейзажи, Киев, Динамо, коронавирус, Верховная Рада, уикенд, ДСНС, пожары, технологии, фотография, традиции, сборная Украины, Дмитрий Дятлов, Крым, Донбасс, США, фотоподборки, мода, женщины, мир, культура, футбол, экология, карантин, пандемия, выборы, выставки, авиация, Киевщина, архитектура, оккупация, Польша, туризм, путешествия, терроризм, музыка, праздники, живопись, Бахмут, искусство, Путин, Китай, Сергей Смоленцев, природа, пляжи, Александр Зубко, фестивали, Одесса, война, корабли, #Євромайдан, Шахтер, суд, спорт, визиты, юмор, дизайн, автомобили, Карпаты, митинги, передовая, показы, зима, обстрелы, общество, Зеленский, акции, Россия, Порошенко, ВМС, фотоконкурсы, стихийные бедствия, ЗСУ, Майдан, Новый Год, Війна, Нацгвардия, самолеты, портрет, медицина, дети, Львів, марш, фотопроект, солдат, животные, люди, история, столкновения, учения, тест-драйв, полиция, протесты, ВСУ, город, политика

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36