<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
22.02.2022   Київ, Україна   УНІАН, Великий Київ

«Океан Ельзи»: спонтанний концерт на мосту в центрі Києва

Популярний український рок-гурт "Океан Ельзи" провів спонтанний концерт просто неба в Києві. Про виступ оголосили в обід 22 лютого. Цей концерт – реакція групи на ескалацію конфлікту на Донбасі. Таким чином гурт вирішив показати, що українці "сильні і єдині".
Перед початком виступу лідер гурту Святослав Вакарчук розповів, що спочатку планував просто зняти мотиваційний ролик для соцмереж, але потім вирішив провести міні-концерт на гітарах.
"Сьогодні о 15:00, якщо ти в Києві, просто приходить на Пішохідно-Велосипедний міст. Океан Ельзи заспіває кілька пісень, просто разом з нами всіма", - написали музиканти в своєму Telegram-каналі. - "Ми тут. Ми разом. Ми сильні та об'єднані".
Виступ відбувся на Пішохідно-велосипедному мосту за кілька годин після анонсу. Тривав близько пів години.
Фронтмен гурту Святослав Вакарчук вийшов до публіки у футболці з Тризубом. Вакарчук виступив разом із Денисом Дудко і Мілошем Єлічем. "Океани" виконали хіти, в тому числі "Майже весна", "Човен", "Еверест", "Пісня солов’я". На прохання українців Вакарчук виконав пісню "Все буде добре", наголосивши, що не планував її співати - проте вона дуже відповідає настрою. Глядачі також просили виконати на біс "Без бою", але музиканти це прохання проігнорували.  
Під час виступу Вакарчук показав гітару з підписами військових. Закликав підтримувати ЗСУ та не втрачати надії.
"Ми сильна країна. Ми переможемо", - сказав Вакарчук.
Після невеличкого концерту Вакарчук відповів на кілька питань журналістів і фотографувався з фанатами.
Зазначимо, що "Океан Ельзи" вже чотири роки не давав концерти на великих стадіонах і шість років не випускав нових альбомів. Але фронтмен гурту Святослав Вакарчук у 2021 році випустив сольний альбом "Оранжерея", який присвятив своєму батькові. У листопаді 2021 року гурт повідомив про початок роботи над новим альбомом та анонсував світовий тур на його підтримку, який має початись на київському НСК "Олімпійський" 25 червня 2022 року.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
война, ВСУ, марш, церковь, парады, терроризм, культура, Одесса, медицина, ДСНС, Динамо, зима, суд, люди, НАТО, столкновения, живопись, самолеты, Зеленский, ВМС, спорт, музыка, Карпаты, митинги, Донбасс, акции, учения, ЗСУ, мода, архитектура, портрет, дети, Нацгвардия, дизайн, футбол, протесты, пейзажи, природа, Новый Год, фотоконкурсы, Війна, карантин, политика, коронавирус, туризм, фотография, Майдан, полиция, тест-драйв, США, уикенд, экология, юмор, Киевщина, фотоподборки, история, пандемия, визиты, военная техника, мир, город, Бахмут, Порошенко, соревнования, общество, пляжи, передовая, путешествия, выборы, фестивали, Александр Зубко, фотопроект, Польша, Крым, искусство, Китай, праздники, пожары, Львів, корабли, Шахтер, обстрелы, Киев, #Євромайдан, Сергей Смоленцев, стихийные бедствия, традиции, Путин, автомобили, Дмитрий Дятлов, животные, сборная Украины, женщины, Верховная Рада, оккупация, выставки, технологии, авиация, солдат, Россия

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36