<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
04.07.2022   Одеська обл., Україна   Суспільне

«Чому Росія хоче нас вбивати?»: в Одеській області попрощалися з чотирма загиблими внаслідок ракетного удару

4 липня в селищі Сергіївка попрощались з чотирма загиблими внаслідок влучання російської ракети у дев'ятиповерхівку: чоловіком та дружиною Сергієм та Галиною Ромащуками, Максимом Недомовим та Марією Арнаут.
Олена Гетьманець жила в будинку, куди влучила російська ракета. У ту ніч була на дачі. Не стримує сліз — всі загиблі були з її під’їзду, знала їх з дитинства.
"Це, напевно, найскладніші похорони, тому що загинув хлопець (Максим Недомов — ред.), який допомагав своїй коханій дівчині, з якою вони жили, який допомагав її дітям, просто свята людина, в мене мурахи по шкірі. Батьків (Сергій та Галина Ромащуки — ред.) Ані з Дмитром от зараз поховали, вони були релігійні люди. Усе життя жили, працювали на благо усім людям. Ну ось так, напевно забрали найкращих, будемо сподіватись, що їм там буде легше", — ділиться жінка.
Провести загиблих в останню путь прийшла ще одна сусідка загиблих — Галина. Жінка згадала як проводила час з ними.
"З одними ми гуляли з собакою на подвір’ї, з іншою жінкою ми ходили на йогу. Дуже важко про щось казати, дуже важко, тому що прощання із ними надто складне. Дівчинка, яка теж ходила на йогу з нами, й співала пісні, вона сьогодні залишилась без батьків. Як їй тепер жити? Чому ця Росія хоче нас окупувати, хоче нас вбивати? Чого? Я не розумію", — розповіла Галина.
Загиблих поховали на кладовищах у селах Біленьке та Широке Білгород-Дністровського району.
1 липня внаслідок ракетних ударів військ РФ по Сергіївці загинула 21 людина, 39 отримали поранення. У багатоповерхівці загинули 16 мирних мешканців, 38 отримали поранення, з них п'ятеро – діти віком від 3 до 17 років; на базі відпочинку "Годжі" загинули п'ятеро людей, серед них 10-річний хлопчик. Ще одна людина отримала поранення.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
митинги, животные, дети, фотоконкурсы, Киев, пожары, женщины, фотография, Порошенко, Майдан, самолеты, оккупация, уикенд, США, спорт, солдат, Зеленский, авиация, праздники, Китай, пляжи, акции, военная техника, церковь, ВСУ, выставки, зима, тест-драйв, история, карантин, традиции, парады, мода, пейзажи, технологии, общество, музыка, Путин, суд, коронавирус, обстрелы, Дмитрий Дятлов, Шахтер, город, Верховная Рада, корабли, искусство, Польша, портрет, фестивали, пандемия, #Євромайдан, автомобили, дизайн, терроризм, выборы, культура, медицина, путешествия, Донбасс, туризм, Новый Год, Александр Зубко, фотопроект, мир, НАТО, люди, ЗСУ, Одесса, архитектура, Львів, Россия, юмор, фотоподборки, визиты, Карпаты, Бахмут, полиция, передовая, футбол, сборная Украины, война, Крым, живопись, природа, стихийные бедствия, Киевщина, ДСНС, экология, протесты, ВМС, марш, Нацгвардия, соревнования, учения, Війна, Динамо, политика, Сергей Смоленцев, столкновения

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36