<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп ошелешив скандальною заявою про війну в Україні  Незвичний спосіб приготувати молоду картоплю: ви будете у захваті!  "Сигнал з Марса" вдалося розшифрувати: земляни готуються до спілкування з іншопланетянами  Відстрочку українцям даватимуть по-новому: що змінилося й для кого  "Кардинально відрізняється від Будапештського меморандуму": Єрмак розкрив деталі безпекової угоди зі США  Окрім яєчні: 6 страв з яйцем на сніданок, обід чи вечерю  "Бельбек" стає "виснажливою пасткою" для найкращої російської ППО – Forbesвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
01.08.2022   Київ, Україна   УНІАН
7550 Метки:  Киев, парки, лето, Феофания.

Парк «Феофанія» рятує киян від літньої спеки

Садово-парковий комплекс "Феофанія", розташований на межі Голосіївського району Києва та Київської області, є відмінним місцем, де кияни та гості міста можуть сховатися від виснажливої літньої спеки серед зелені та озер.
Всього на території парку п'ять озер. І хоча всі вони не обладнані як місця для купання, городян це анітрохи не зупиняє – вони сміливо лізуть у воду, ну або просто засмагають на березі.
Прогулюватися по місцевих алеях також дуже приємно. Тут скрізь вимощені плиткою доріжки, а також багато лавок, в тому числі в тіні.
Якщо ж зголоднієте, то на території парку працює фудкорт і кавовий ларьок. Але ніхто не забороняє вам взяти їжу для пікніка з собою. Також на території парку є пристойний безкоштовний туалет.
Вхід на територію парку "Феофанія" коштує 40 гривень, а для пенсіонерів, дітей та ще деяких категорій громадян – пільгові умови входу.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Польша, туризм, Шахтер, Китай, живопись, зима, суд, Сергей Смоленцев, Одесса, пляжи, корабли, праздники, мир, марш, юмор, авиация, протесты, люди, оккупация, Нацгвардия, Бахмут, дети, война, Киевщина, Львів, пейзажи, путешествия, музыка, животные, экология, сборная Украины, женщины, уикенд, #Євромайдан, карантин, стихийные бедствия, ЗСУ, ВМС, Дмитрий Дятлов, автомобили, НАТО, фестивали, фотоподборки, визиты, акции, архитектура, Порошенко, медицина, портрет, коронавирус, искусство, обстрелы, Новый Год, митинги, ДСНС, соревнования, парады, пожары, фотоконкурсы, природа, город, передовая, терроризм, Путин, показы, ВСУ, технологии, солдат, футбол, Карпаты, культура, Майдан, фотография, Александр Зубко, церковь, спорт, Верховная Рада, учения, мода, Донбасс, фотопроект, Киев, Крым, выставки, США, самолеты, полиция, столкновения, политика, дизайн, Динамо, Зеленский, традиции, Россия, общество, выборы, история, пандемия, Війна, военная техника

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36