<
НОВИНИ ДНЯ: Росія може “розвалитися”: Патрушев назвав причину  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  "Ухилянтами" автоматично можуть стати два мільйони чоловіків: що буде, якщо не оновити дані в ТЦК  В Україні ще на місяць подовжать пільгову ціну на електроенергію для населення  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітня  Остін про ATACMS: не чудодійний засіб, але дає можливість завдавати далеких ударів  Ймовірність обвалу українського фронту зменшується, - естонська розвідкавсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
01.08.2022   Київ, Україна   УНІАН
7333 Метки:  Киев, парки, лето, Феофания.

Парк «Феофанія» рятує киян від літньої спеки

Садово-парковий комплекс "Феофанія", розташований на межі Голосіївського району Києва та Київської області, є відмінним місцем, де кияни та гості міста можуть сховатися від виснажливої літньої спеки серед зелені та озер.
Всього на території парку п'ять озер. І хоча всі вони не обладнані як місця для купання, городян це анітрохи не зупиняє – вони сміливо лізуть у воду, ну або просто засмагають на березі.
Прогулюватися по місцевих алеях також дуже приємно. Тут скрізь вимощені плиткою доріжки, а також багато лавок, в тому числі в тіні.
Якщо ж зголоднієте, то на території парку працює фудкорт і кавовий ларьок. Але ніхто не забороняє вам взяти їжу для пікніка з собою. Також на території парку є пристойний безкоштовний туалет.
Вхід на територію парку "Феофанія" коштує 40 гривень, а для пенсіонерів, дітей та ще деяких категорій громадян – пільгові умови входу.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
ЗСУ, портрет, передовая, выборы, Дмитрий Дятлов, карантин, терроризм, мода, Львів, митинги, акции, фотоконкурсы, НАТО, ВМС, экология, Россия, Киев, медицина, Польша, спорт, фотоподборки, фотография, история, футбол, визиты, город, мир, военная техника, Путин, юмор, ДСНС, оккупация, Китай, Верховная Рада, сборная Украины, Донбасс, суд, Карпаты, Новый Год, стихийные бедствия, самолеты, Війна, соревнования, война, технологии, животные, выставки, обстрелы, Киевщина, пожары, Майдан, политика, церковь, Бахмут, общество, фестивали, Порошенко, столкновения, показы, музыка, Зеленский, Динамо, ВСУ, природа, фотопроект, путешествия, пандемия, архитектура, парады, полиция, Нацгвардия, протесты, солдат, Шахтер, Крым, традиции, пляжи, живопись, дизайн, искусство, Сергей Смоленцев, авиация, женщины, Одесса, культура, Александр Зубко, зима, люди, США, дети, коронавирус, праздники, марш, туризм, корабли, уикенд, автомобили, пейзажи, #Євромайдан, учения

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36