<
НОВИНИ ДНЯ: Нові обмеження для чоловіків: що не можна буде зробити без військового квитка  Вступ України до НАТО: в США зробили важливу заяву  Спека та невелика хмарність: прогноз погоди в Україні на 19 червня  В Україні 19 червня без опадів, вдень до 32°  Короткочасна спека перед похолоданням: синоптик дала прогноз погоди на 19 червня  "Ми - не сторона конфлікту". У НАТО поставили крапку щодо відправки військ до України  Cиноптики розповіли, якою буде погода в Україні 17-21 червня всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
01.08.2022   Київ, Україна   УНІАН
7572 Метки:  Киев, парки, лето, Феофания.

Парк «Феофанія» рятує киян від літньої спеки

Садово-парковий комплекс "Феофанія", розташований на межі Голосіївського району Києва та Київської області, є відмінним місцем, де кияни та гості міста можуть сховатися від виснажливої літньої спеки серед зелені та озер.
Всього на території парку п'ять озер. І хоча всі вони не обладнані як місця для купання, городян це анітрохи не зупиняє – вони сміливо лізуть у воду, ну або просто засмагають на березі.
Прогулюватися по місцевих алеях також дуже приємно. Тут скрізь вимощені плиткою доріжки, а також багато лавок, в тому числі в тіні.
Якщо ж зголоднієте, то на території парку працює фудкорт і кавовий ларьок. Але ніхто не забороняє вам взяти їжу для пікніка з собою. Також на території парку є пристойний безкоштовний туалет.
Вхід на територію парку "Феофанія" коштує 40 гривень, а для пенсіонерів, дітей та ще деяких категорій громадян – пільгові умови входу.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Верховная Рада, США, пожары, ВСУ, фотоконкурсы, корабли, живопись, технологии, традиции, общество, автомобили, Львів, искусство, праздники, суд, фотоподборки, обстрелы, Донбасс, Киев, митинги, Війна, Бахмут, ВМС, передовая, музыка, столкновения, мода, фестивали, полиция, Россия, марш, Порошенко, Новый Год, уикенд, политика, НАТО, экология, церковь, протесты, Одесса, город, фотография, Динамо, выставки, визиты, портрет, показы, дети, Китай, сборная Украины, карантин, туризм, путешествия, соревнования, ДСНС, акции, футбол, ЗСУ, пандемия, парады, авиация, история, терроризм, оккупация, #Євромайдан, люди, солдат, коронавирус, учения, Зеленский, Майдан, природа, Сергей Смоленцев, архитектура, животные, самолеты, Александр Зубко, Карпаты, мир, военная техника, Дмитрий Дятлов, Польша, юмор, медицина, женщины, Нацгвардия, дизайн, Путин, пейзажи, Шахтер, Киевщина, зима, пляжи, Крым, спорт, война, фотопроект, культура, стихийные бедствия, выборы

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36