НОВИНИ ДНЯ: Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° теплавсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
01.08.2022   Київ, Україна   УНІАН
8083 Метки:  Киев, парки, лето, Феофания.

Парк «Феофанія» рятує киян від літньої спеки

Садово-парковий комплекс "Феофанія", розташований на межі Голосіївського району Києва та Київської області, є відмінним місцем, де кияни та гості міста можуть сховатися від виснажливої літньої спеки серед зелені та озер.
Всього на території парку п'ять озер. І хоча всі вони не обладнані як місця для купання, городян це анітрохи не зупиняє – вони сміливо лізуть у воду, ну або просто засмагають на березі.
Прогулюватися по місцевих алеях також дуже приємно. Тут скрізь вимощені плиткою доріжки, а також багато лавок, в тому числі в тіні.
Якщо ж зголоднієте, то на території парку працює фудкорт і кавовий ларьок. Але ніхто не забороняє вам взяти їжу для пікніка з собою. Також на території парку є пристойний безкоштовний туалет.
Вхід на територію парку "Феофанія" коштує 40 гривень, а для пенсіонерів, дітей та ще деяких категорій громадян – пільгові умови входу.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
общество, корабли, Киев, обстрелы, выборы, терроризм, #Євромайдан, ВСУ, выставки, визиты, Карпаты, туризм, коронавирус, животные, Війна, фотоподборки, протесты, Польша, история, авиация, портрет, пандемия, медицина, стихийные бедствия, ЗСУ, Россия, Новый Год, суд, ДСНС, самолеты, Дмитрий Дятлов, традиции, технологии, дизайн, музыка, Александр Зубко, передовая, экология, Динамо, Зеленский, военная техника, искусство, живопись, автомобили, Київ, марш, акции, солдат, город, дети, соревнования, политика, война, Нацгвардия, Верховная Рада, Україна, Китай, Путин, женщины, пожары, люди, фестивали, сборная Украины, архитектура, уикенд, Сергей Смоленцев, футбол, фотопроект, учения, Шахтер, церковь, Майдан, НАТО, юмор, природа, праздники, фотография, Донбасс, фотоконкурсы, культура, пляжи, зима, США, Киевщина, Порошенко, мир, спорт, Львів, ВМС, митинги, путешествия, пейзажи, полиция, карантин, оккупация, столкновения, Бахмут, мода, Париж, Одесса