<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗСвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
01.08.2022   Київ, Україна   УНІАН
7323 Метки:  Киев, парки, лето, Феофания.

Парк «Феофанія» рятує киян від літньої спеки

Садово-парковий комплекс "Феофанія", розташований на межі Голосіївського району Києва та Київської області, є відмінним місцем, де кияни та гості міста можуть сховатися від виснажливої літньої спеки серед зелені та озер.
Всього на території парку п'ять озер. І хоча всі вони не обладнані як місця для купання, городян це анітрохи не зупиняє – вони сміливо лізуть у воду, ну або просто засмагають на березі.
Прогулюватися по місцевих алеях також дуже приємно. Тут скрізь вимощені плиткою доріжки, а також багато лавок, в тому числі в тіні.
Якщо ж зголоднієте, то на території парку працює фудкорт і кавовий ларьок. Але ніхто не забороняє вам взяти їжу для пікніка з собою. Також на території парку є пристойний безкоштовний туалет.
Вхід на територію парку "Феофанія" коштує 40 гривень, а для пенсіонерів, дітей та ще деяких категорій громадян – пільгові умови входу.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Львів, Динамо, протесты, визиты, Майдан, соревнования, военная техника, пляжи, портрет, #Євромайдан, оккупация, Верховная Рада, Одесса, история, ДСНС, уикенд, митинги, Китай, выборы, Шахтер, спорт, акции, Киев, Новый Год, сборная Украины, праздники, музыка, терроризм, фестивали, церковь, фотопроект, традиции, ВМС, футбол, США, медицина, пейзажи, Зеленский, учения, люди, юмор, политика, фотоконкурсы, самолеты, технологии, Порошенко, Бахмут, мир, Війна, дети, автомобили, искусство, город, пандемия, Киевщина, ЗСУ, Россия, стихийные бедствия, пожары, коронавирус, парады, природа, путешествия, война, суд, Карпаты, мода, общество, экология, марш, передовая, живопись, солдат, дизайн, Александр Зубко, НАТО, Польша, полиция, Нацгвардия, Дмитрий Дятлов, авиация, обстрелы, карантин, животные, женщины, Донбасс, фотоподборки, культура, корабли, туризм, ВСУ, Путин, выставки, зима, тест-драйв, фотография, Сергей Смоленцев, столкновения, Крым, архитектура

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36