<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росієювсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
01.08.2022   Київ, Україна   УНІАН
7289 Метки:  Киев, парки, лето, Феофания.

Парк «Феофанія» рятує киян від літньої спеки

Садово-парковий комплекс "Феофанія", розташований на межі Голосіївського району Києва та Київської області, є відмінним місцем, де кияни та гості міста можуть сховатися від виснажливої літньої спеки серед зелені та озер.
Всього на території парку п'ять озер. І хоча всі вони не обладнані як місця для купання, городян це анітрохи не зупиняє – вони сміливо лізуть у воду, ну або просто засмагають на березі.
Прогулюватися по місцевих алеях також дуже приємно. Тут скрізь вимощені плиткою доріжки, а також багато лавок, в тому числі в тіні.
Якщо ж зголоднієте, то на території парку працює фудкорт і кавовий ларьок. Але ніхто не забороняє вам взяти їжу для пікніка з собою. Також на території парку є пристойний безкоштовний туалет.
Вхід на територію парку "Феофанія" коштує 40 гривень, а для пенсіонерів, дітей та ще деяких категорій громадян – пільгові умови входу.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
праздники, история, путешествия, пожары, фестивали, животные, соревнования, экология, коронавирус, Александр Зубко, пейзажи, выставки, передовая, тест-драйв, Россия, #Євромайдан, ЗСУ, Зеленский, Майдан, Путин, спорт, ДСНС, солдат, Порошенко, терроризм, женщины, Верховная Рада, искусство, уикенд, парады, юмор, Новый Год, Крым, визиты, природа, музыка, люди, война, марш, стихийные бедствия, выборы, полиция, фотоподборки, протесты, фотография, общество, Війна, церковь, суд, культура, столкновения, учения, Дмитрий Дятлов, пандемия, живопись, оккупация, Шахтер, Киевщина, акции, Динамо, политика, мода, ВМС, Донбасс, НАТО, архитектура, Киев, сборная Украины, США, мир, медицина, зима, самолеты, авиация, автомобили, митинги, обстрелы, футбол, фотопроект, Сергей Смоленцев, Бахмут, карантин, портрет, пляжи, дети, дизайн, Польша, военная техника, традиции, Одесса, ВСУ, корабли, фотоконкурсы, город, туризм, Карпаты, технологии, Львів, Китай, Нацгвардия

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36