<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
11.08.2022   Крим, Україна   Радіо Свобода

Супутникові знімки російської бази в окупованому Криму: до та після потужних вибухів

На супутникових знімках, зроблених незадовго до вибухів на російській авіабазі в окупованому Криму та після них, видно пошкодження, спричинені вибухами. Військово-морські сили Росії втратили щонайменше дев'ять військових літаків, у тому числі винищувачі Су-30СМ і бомбардувальники Су-24М, свідчить аналіз зображень «до і після», повідомили журналісти «Схем» (Радіо Свобода).
Міністерство оборони Росії заявило про «детонацію кількох авіаційних боєприпасів». В Міноборони України офіційно не підтвердили факту обстрілу аеродрому, а порадили пильніше слідкувати за протипожежною безпекою.
Американське видання The New York Times зацитувало неназваного українського військового високопосадовця, який визнав, що до вибухів причетні українські Збройні сили. За його словами, з цього аеродрому злітали літаки, які завдавали ударів по півдню України, а для атаки на нього використали обладнання «ексклюзивно українського виробництва», хоча він не уточнив, яке саме.
Експерти американського Інституту вивчення війни (ISW) припускають, що у Кремля немає жодних мотивів звинувачувати Україну в ударах, оскільки такі удари продемонстрували б неефективність російських систем ППО. Також у ISW припускають, що Україна могла модифікувати свої ракети «Нептун» для наземної атаки, але нині немає жодних доказів, що підтверджують цю гіпотезу.
Такий крок міг би стати значним загостренням у ході війни, кажуть деякі оглядачі.
Курортне селище Новофедорівка (до 1994 року закритий авіагарнізон Саки-4) відходить від пережитого 9 серпня. На автобусних зупинках, у магазинах можна почути, як місцеві жителі жваво, з деталями обговорюють наслідки інциденту. Емоції в людей, зрозуміло, різні. Проте все в результаті зводиться до одного: коли і в якому обсязі окупаційна влада компенсує їм завдану шкоду.

Офісні приміщення на тій же вулиці Марченка

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Донбасс, тест-драйв, Зеленский, терроризм, Дмитрий Дятлов, город, обстрелы, Киевщина, Александр Зубко, стихийные бедствия, музыка, ВМС, Війна, традиции, оккупация, показы, живопись, коронавирус, соревнования, Польша, Львів, Майдан, мода, столкновения, Китай, фотоконкурсы, Одесса, #Євромайдан, учения, животные, полиция, Порошенко, Верховная Рада, самолеты, война, история, фотография, США, фотопроект, выборы, ЗСУ, Динамо, пандемия, Шахтер, дизайн, Киев, акции, пожары, Бахмут, пейзажи, женщины, визиты, футбол, НАТО, фотоподборки, дети, марш, корабли, архитектура, Россия, политика, уикенд, Крым, общество, выставки, авиация, карантин, митинги, юмор, церковь, туризм, люди, природа, автомобили, суд, спорт, экология, культура, Новый Год, Сергей Смоленцев, праздники, путешествия, ВСУ, мир, зима, Нацгвардия, Карпаты, портрет, военная техника, протесты, ДСНС, солдат, пляжи, сборная Украины, технологии, передовая, медицина, Путин, фестивали, искусство

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36