<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
08.12.2022   Бахмут, Донецька обл., Україна   Liberov Photographer

«Бахмут – це пункт незламності. Все інше – пункти обігріву». Бахмут. 07.12.2022

Костянтин Ліберов, фотограф: «Нещодавно в мережі ми почули таку фразу: Бахмут – це пункт незламності. Все інше – пункти обігріву.
З міста роблять другий Маріуполь. На це боляче дивитись, адже ми своїми очами бачили занепад міста. Ще в липні, хоча вже було чути гуркіт гармат, в центрі працювали фонтани. Бахмут тримався і тримається до останнього.
Прильот просто на наших очах. Миттєво здіймається полум’я, вибігають люди. Їх двоє залишилось в будівлі, живуть у підвалі з собакою. Чоловік тут же повертається просто у полум‘я: він має дістати газові балони, щоб не відбулося вибуху.
За десять хвилин полум‘я охоплює вже цілий поверх. Жінка каже, це вже шостий прильот у під‘їзд за тиждень.
Намагаємось викликати ДСНС. Кажемо: «ви ж розумієте, що вони скоріш за все не приїдуть? Місто криють просто зараз. Це дуже небезпечно»
Однак за хвилину у подвір‘я заїжджає червона машина. Жінка не стримує емоцій та плаче: «Мої ви рідні! Дякую!»
Людей у подвір‘ї все більше: допомагають військові, поліція, всі намагаються якомога швидше затушити полум‘я. І все це під гуркіт не на секунду не припиняючогося обстрілу.
Бахмут незламний. Але як же боляче дивитись, як на твоїх очах згорає чиєсь життя. І ти нічим не можеш допомогти».

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
обстрелы, Війна, столкновения, самолеты, футбол, визиты, фотоконкурсы, культура, политика, женщины, Дмитрий Дятлов, полиция, Зеленский, стихийные бедствия, праздники, Россия, животные, Нацгвардия, люди, США, Сергей Смоленцев, передовая, автомобили, фотография, музыка, ВСУ, солдат, война, протесты, военная техника, природа, Александр Зубко, Киевщина, портрет, дизайн, Динамо, Крым, парады, уикенд, Бахмут, Львів, оккупация, Карпаты, туризм, пейзажи, юмор, сборная Украины, НАТО, выставки, живопись, зима, Китай, ЗСУ, церковь, Порошенко, Донбасс, пожары, ВМС, фотоподборки, Путин, карантин, путешествия, традиции, город, дети, учения, Одесса, #Євромайдан, Новый Год, фотопроект, суд, митинги, марш, Верховная Рада, ДСНС, Киев, технологии, медицина, искусство, Шахтер, соревнования, авиация, акции, Майдан, мир, спорт, тест-драйв, история, фестивали, мода, выборы, архитектура, терроризм, экология, Польша, корабли, коронавирус, пляжи, общество, пандемия

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36