<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові термінивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
08.12.2022   Бахмут, Донецька обл., Україна   Liberov Photographer

«Бахмут – це пункт незламності. Все інше – пункти обігріву». Бахмут. 07.12.2022

Костянтин Ліберов, фотограф: «Нещодавно в мережі ми почули таку фразу: Бахмут – це пункт незламності. Все інше – пункти обігріву.
З міста роблять другий Маріуполь. На це боляче дивитись, адже ми своїми очами бачили занепад міста. Ще в липні, хоча вже було чути гуркіт гармат, в центрі працювали фонтани. Бахмут тримався і тримається до останнього.
Прильот просто на наших очах. Миттєво здіймається полум’я, вибігають люди. Їх двоє залишилось в будівлі, живуть у підвалі з собакою. Чоловік тут же повертається просто у полум‘я: він має дістати газові балони, щоб не відбулося вибуху.
За десять хвилин полум‘я охоплює вже цілий поверх. Жінка каже, це вже шостий прильот у під‘їзд за тиждень.
Намагаємось викликати ДСНС. Кажемо: «ви ж розумієте, що вони скоріш за все не приїдуть? Місто криють просто зараз. Це дуже небезпечно»
Однак за хвилину у подвір‘я заїжджає червона машина. Жінка не стримує емоцій та плаче: «Мої ви рідні! Дякую!»
Людей у подвір‘ї все більше: допомагають військові, поліція, всі намагаються якомога швидше затушити полум‘я. І все це під гуркіт не на секунду не припиняючогося обстрілу.
Бахмут незламний. Але як же боляче дивитись, як на твоїх очах згорає чиєсь життя. І ти нічим не можеш допомогти».

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
выставки, мода, передовая, музыка, общество, ВСУ, дети, столкновения, сборная Украины, Польша, акции, женщины, мир, церковь, спорт, уикенд, война, протесты, Киевщина, путешествия, живопись, люди, Дмитрий Дятлов, визиты, США, история, корабли, экология, футбол, Россия, искусство, технологии, Нацгвардия, Бахмут, военная техника, ВМС, стихийные бедствия, архитектура, #Євромайдан, Динамо, Донбасс, терроризм, Шахтер, фотография, ДСНС, НАТО, солдат, оккупация, зима, коронавирус, парады, политика, учения, юмор, Новый Год, фотоподборки, автомобили, пожары, культура, Китай, туризм, фотоконкурсы, животные, выборы, город, праздники, Александр Зубко, Одесса, самолеты, портрет, Сергей Смоленцев, Порошенко, Киев, пандемия, Майдан, карантин, Верховная Рада, ЗСУ, соревнования, Львів, Крым, традиции, медицина, Путин, Війна, суд, пляжи, авиация, Карпаты, марш, пейзажи, тест-драйв, Зеленский, митинги, природа, обстрелы, фестивали, дизайн, полиция, фотопроект

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36