<
НОВИНИ ДНЯ: "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
08.12.2022   Бахмут, Донецька обл., Україна   Liberov Photographer

«Бахмут – це пункт незламності. Все інше – пункти обігріву». Бахмут. 07.12.2022

Костянтин Ліберов, фотограф: «Нещодавно в мережі ми почули таку фразу: Бахмут – це пункт незламності. Все інше – пункти обігріву.
З міста роблять другий Маріуполь. На це боляче дивитись, адже ми своїми очами бачили занепад міста. Ще в липні, хоча вже було чути гуркіт гармат, в центрі працювали фонтани. Бахмут тримався і тримається до останнього.
Прильот просто на наших очах. Миттєво здіймається полум’я, вибігають люди. Їх двоє залишилось в будівлі, живуть у підвалі з собакою. Чоловік тут же повертається просто у полум‘я: він має дістати газові балони, щоб не відбулося вибуху.
За десять хвилин полум‘я охоплює вже цілий поверх. Жінка каже, це вже шостий прильот у під‘їзд за тиждень.
Намагаємось викликати ДСНС. Кажемо: «ви ж розумієте, що вони скоріш за все не приїдуть? Місто криють просто зараз. Це дуже небезпечно»
Однак за хвилину у подвір‘я заїжджає червона машина. Жінка не стримує емоцій та плаче: «Мої ви рідні! Дякую!»
Людей у подвір‘ї все більше: допомагають військові, поліція, всі намагаються якомога швидше затушити полум‘я. І все це під гуркіт не на секунду не припиняючогося обстрілу.
Бахмут незламний. Але як же боляче дивитись, як на твоїх очах згорає чиєсь життя. І ти нічим не можеш допомогти».

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
сборная Украины, авиация, самолеты, учения, Крым, традиции, протесты, соревнования, полиция, политика, экология, военная техника, Сергей Смоленцев, Одесса, Динамо, Польша, Путин, Киевщина, юмор, мода, архитектура, война, Верховная Рада, уикенд, пейзажи, Майдан, Карпаты, Россия, терроризм, Киев, город, ДСНС, Шахтер, ВМС, фестивали, церковь, карантин, фотография, акции, Дмитрий Дятлов, дизайн, пожары, столкновения, живопись, обстрелы, Зеленский, коронавирус, люди, технологии, животные, общество, фотоподборки, женщины, мир, выборы, парады, природа, фотопроект, суд, Бахмут, #Євромайдан, корабли, Війна, пандемия, Львів, музыка, показы, искусство, визиты, туризм, НАТО, передовая, автомобили, Нацгвардия, солдат, спорт, культура, пляжи, Китай, фотоконкурсы, медицина, митинги, дети, США, Александр Зубко, оккупация, ЗСУ, портрет, Порошенко, Новый Год, история, праздники, марш, Донбасс, зима, футбол, стихийные бедствия, путешествия, ВСУ, выставки

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36