<
НОВИНИ ДНЯ: Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехіївсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
29.12.2022   Київ, Україна   ДСНС
15009 Метки:  война, Киев, обстрелы, ДСНС.

Ліквідація наслідків ракетної атаки на столицю

Сьогодні вранці, 29 грудня, до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві почали надходити повідомлення про влучання за кількома адресами у Дарницькому, Печерському, Солом’янському та Голосіївському районах столиці.
У Дарницькому районі за однією адресою, внаслідок падіння уламка збитої ворожої ракети, сталось загоряння та руйнування конструкцій 2-поверхового житлового будинку на площі 100 кв. м. Пожежу ліквідовано. За другою адресою сталось руйнування покрівлі будинку без послідуючого горіння. До прибуття підрозділів було врятовано 2 осіб. Медики надали допомогу на місці та госпіталізували. Також госпіталізовано 14-річну дівчину, яка викликала рятувальників на місце події. Рятувальники продовжують пошукові та аварійно-рятувальні роботи. Інформація щодо потерпілих уточнюється.
У Печерському районі сталось падіння уламків ворожої ракети на дитячий майданчик. Також падіння уламків ракети було ще за 2 адресами. Жертв та потерпілих немає. Наші підрозділи не залучались.
У Голосіївському районі уламки збитої ворожої ракети впали поруч з автомобілем. Жертв та постраждалих немає.
У Солом’янському районі уламки збитої ворожої ракети впали на дах 5-поверхового житлового будинку. Жертв та постраждалих немає.
Загалом на місцях подій було залучено 5 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 27 чоловік особового складу.
Зранку 29 грудня Росія здійснила ракетну атаку по Україні. Зокрема, війська РФ обстріляли Київ, Полтаву, Львів, Харків, Миколаїв. Загалом РФ випустила 69 ракет, 54 з яких збили наші захісники.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
экология, женщины, протесты, Верховная Рада, стихийные бедствия, мода, учения, акции, Динамо, фотография, мир, война, столкновения, пейзажи, медицина, технологии, Россия, искусство, Зеленский, архитектура, Новый Год, уикенд, Карпаты, дети, политика, путешествия, карантин, природа, Нацгвардия, ВМС, суд, авиация, выставки, праздники, Крым, ДСНС, Александр Зубко, животные, Донбасс, #Євромайдан, туризм, музыка, передовая, церковь, сборная Украины, культура, история, Дмитрий Дятлов, юмор, терроризм, фотопроект, выборы, Львів, полиция, марш, коронавирус, тест-драйв, оккупация, ВСУ, Киевщина, Сергей Смоленцев, Війна, дизайн, город, пандемия, пляжи, портрет, ЗСУ, Путин, Майдан, пожары, люди, фотоконкурсы, зима, Порошенко, США, футбол, традиции, обстрелы, самолеты, фестивали, Одесса, Китай, НАТО, спорт, корабли, автомобили, Киев, военная техника, визиты, митинги, общество, Бахмут, солдат, Польша, соревнования, показы, Шахтер, фотоподборки, живопись

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36