<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
29.12.2022   Київ, Україна   ДСНС
15083 Метки:  война, Киев, обстрелы, ДСНС.

Ліквідація наслідків ракетної атаки на столицю

Сьогодні вранці, 29 грудня, до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві почали надходити повідомлення про влучання за кількома адресами у Дарницькому, Печерському, Солом’янському та Голосіївському районах столиці.
У Дарницькому районі за однією адресою, внаслідок падіння уламка збитої ворожої ракети, сталось загоряння та руйнування конструкцій 2-поверхового житлового будинку на площі 100 кв. м. Пожежу ліквідовано. За другою адресою сталось руйнування покрівлі будинку без послідуючого горіння. До прибуття підрозділів було врятовано 2 осіб. Медики надали допомогу на місці та госпіталізували. Також госпіталізовано 14-річну дівчину, яка викликала рятувальників на місце події. Рятувальники продовжують пошукові та аварійно-рятувальні роботи. Інформація щодо потерпілих уточнюється.
У Печерському районі сталось падіння уламків ворожої ракети на дитячий майданчик. Також падіння уламків ракети було ще за 2 адресами. Жертв та потерпілих немає. Наші підрозділи не залучались.
У Голосіївському районі уламки збитої ворожої ракети впали поруч з автомобілем. Жертв та постраждалих немає.
У Солом’янському районі уламки збитої ворожої ракети впали на дах 5-поверхового житлового будинку. Жертв та постраждалих немає.
Загалом на місцях подій було залучено 5 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 27 чоловік особового складу.
Зранку 29 грудня Росія здійснила ракетну атаку по Україні. Зокрема, війська РФ обстріляли Київ, Полтаву, Львів, Харків, Миколаїв. Загалом РФ випустила 69 ракет, 54 з яких збили наші захісники.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
автомобили, Китай, футбол, праздники, пейзажи, Карпаты, ЗСУ, Майдан, пандемия, технологии, политика, фотоподборки, Верховная Рада, визиты, военная техника, #Євромайдан, Бахмут, США, передовая, пляжи, культура, Донбасс, выставки, церковь, Динамо, акции, корабли, фотопроект, парады, карантин, протесты, люди, суд, медицина, Новый Год, стихийные бедствия, выборы, Зеленский, ВСУ, марш, искусство, обстрелы, музыка, Сергей Смоленцев, оккупация, экология, зима, Дмитрий Дятлов, сборная Украины, уикенд, Порошенко, природа, Крым, фотография, тест-драйв, женщины, Путин, портрет, фотоконкурсы, общество, дизайн, самолеты, Одесса, терроризм, мир, ДСНС, путешествия, НАТО, дети, Нацгвардия, Киев, Польша, авиация, юмор, Шахтер, коронавирус, город, пожары, полиция, архитектура, живопись, животные, Війна, столкновения, традиции, Львів, Россия, Киевщина, туризм, фестивали, спорт, Александр Зубко, учения, ВМС, война, история, митинги, мода, солдат, соревнования

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36