НОВИНИ ДНЯ: Синоптики дали прогноз на 29 вересня в Україні. Де сильно холодає  Зустріч Зеленського з Трампом: основні заяви   В Україні можуть знову підвищити податки: Гетманцев назвав підстави  На Україну насувається негода: в яких регіонах будуть дощі та шквали  Угорщина доєднається до ініціативи "Друзі миру", яку започаткували Китай та Бразилія  План перемоги "на столі" у Байдена, Гарріс та Трампа. Головні підсумки візиту Зеленського до США  Китай рятує Росію і допомагає воювати проти України: The Times виявив доказивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
29.09.2024   Україна   РБК-Україна, Контракти

Сирський відвідав бригади на найгарячіших ділянках фронту

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відвідав найгарячіші напрямки на фронті. Під час поїздки він зустрівся з бійцями, які тримають оборону.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ. Про це повідомляють Контракти.UA.

"В бойових бригадах Східного фронту - Вугледарський, Курахівський, Покровський напрямки. Головнокомандувач Збройних сил України перебуває на найгарячіших ділянках фронту", - повідомили в ЗСУ.

Водночас в установі заявили, що наразі всі працюють напружено, в бойовому режимі.

"Головна мета - ефективне ураження вогневих засобів, озброєння та живої сили противника. Вдячність кожному солдату, сержанту та офіцеру за стійкість, відвагу та результативність на полі бою", - підкреслили військові.

Ситуація на Східному фронті

Зауважимо, що росіяни продовжують наступ в районі Покровська. Зранку стало відомо, що на Покровському напрямку загарбники просунулися на південь від Сухого Яру та захопили шахту на захід від Новогродівки.

Однак військові РФ не забувають і про Вугледар. Сьогодні ми повідомляли, що РФ перекинула до Вугледара до 5 тисяч солдатів.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
музыка, церковь, митинги, Шахтер, ДСНС, зима, Дмитрий Дятлов, выставки, военная техника, солдат, пожары, терроризм, Киев, город, Зеленский, Динамо, экология, ЗСУ, #Євромайдан, Сергей Смоленцев, Порошенко, юмор, фотоподборки, стихийные бедствия, США, Россия, политика, живопись, протесты, праздники, Україна, оккупация, дети, война, полиция, соревнования, суд, столкновения, визиты, Донбасс, Одесса, пейзажи, Польша, пандемия, самолеты, общество, фотоконкурсы, футбол, авиация, фотопроект, Путин, Верховная Рада, медицина, история, Київ, традиции, Нацгвардия, искусство, уикенд, пляжи, Війна, Бахмут, Крым, обстрелы, мода, путешествия, выборы, люди, Киевщина, коронавирус, Новый Год, дизайн, Майдан, мир, туризм, ВСУ, архитектура, карантин, Александр Зубко, Париж, природа, акции, НАТО, марш, портрет, женщины, фотография, Львів, корабли, культура, сборная Украины, Китай, автомобили, фестивали, ВМС, спорт, учения, технологии, передовая, животные