НОВИНИ ДНЯ: На заході України завтра дощитиме, температура повітря знизиться до +4°  Трамп несподівано похвалив Зеленського: що пригадав кандидат в президенти США  Ціни "кусаються". Скільки коштують квартири в Іспанії  Трамп сказав, як потрібно завершити війну в Україні  Синоптики дали прогноз на 29 вересня в Україні. Де сильно холодає  Зустріч Зеленського з Трампом: основні заяви   В Україні можуть знову підвищити податки: Гетманцев назвав підставивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
29.09.2024   Україна   РБК-Україна, Контракти

Сирський відвідав бригади на найгарячіших ділянках фронту

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відвідав найгарячіші напрямки на фронті. Під час поїздки він зустрівся з бійцями, які тримають оборону.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ. Про це повідомляють Контракти.UA.

"В бойових бригадах Східного фронту - Вугледарський, Курахівський, Покровський напрямки. Головнокомандувач Збройних сил України перебуває на найгарячіших ділянках фронту", - повідомили в ЗСУ.

Водночас в установі заявили, що наразі всі працюють напружено, в бойовому режимі.

"Головна мета - ефективне ураження вогневих засобів, озброєння та живої сили противника. Вдячність кожному солдату, сержанту та офіцеру за стійкість, відвагу та результативність на полі бою", - підкреслили військові.

Ситуація на Східному фронті

Зауважимо, що росіяни продовжують наступ в районі Покровська. Зранку стало відомо, що на Покровському напрямку загарбники просунулися на південь від Сухого Яру та захопили шахту на захід від Новогродівки.

Однак військові РФ не забувають і про Вугледар. Сьогодні ми повідомляли, що РФ перекинула до Вугледара до 5 тисяч солдатів.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Львів, Польша, Верховная Рада, фотоподборки, политика, пандемия, война, стихийные бедствия, полиция, искусство, женщины, праздники, сборная Украины, ВМС, живопись, животные, Сергей Смоленцев, Новый Год, самолеты, путешествия, передовая, выборы, акции, Китай, коронавирус, мода, митинги, технологии, Київ, Россия, общество, Динамо, Бахмут, Шахтер, пожары, НАТО, пляжи, Париж, Порошенко, фестивали, музыка, церковь, Путин, оккупация, Донбасс, дизайн, фотопроект, визиты, Крым, карантин, ЗСУ, туризм, солдат, Киев, марш, мир, Одесса, Зеленский, Нацгвардия, дети, традиции, Дмитрий Дятлов, автомобили, Україна, обстрелы, Майдан, #Євромайдан, история, ДСНС, природа, юмор, военная техника, зима, пейзажи, соревнования, Киевщина, город, фотоконкурсы, выставки, Війна, ВСУ, протесты, футбол, суд, терроризм, столкновения, фотография, уикенд, архитектура, корабли, культура, медицина, люди, учения, спорт, США, Александр Зубко, экология, портрет, авиация