НОВИНИ ДНЯ: На заході України завтра дощитиме, температура повітря знизиться до +4°  Трамп несподівано похвалив Зеленського: що пригадав кандидат в президенти США  Ціни "кусаються". Скільки коштують квартири в Іспанії  Трамп сказав, як потрібно завершити війну в Україні  Синоптики дали прогноз на 29 вересня в Україні. Де сильно холодає  Зустріч Зеленського з Трампом: основні заяви   В Україні можуть знову підвищити податки: Гетманцев назвав підставивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
29.09.2024   Україна   РБК-Україна, Контракти

Сирський відвідав бригади на найгарячіших ділянках фронту

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відвідав найгарячіші напрямки на фронті. Під час поїздки він зустрівся з бійцями, які тримають оборону.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ. Про це повідомляють Контракти.UA.

"В бойових бригадах Східного фронту - Вугледарський, Курахівський, Покровський напрямки. Головнокомандувач Збройних сил України перебуває на найгарячіших ділянках фронту", - повідомили в ЗСУ.

Водночас в установі заявили, що наразі всі працюють напружено, в бойовому режимі.

"Головна мета - ефективне ураження вогневих засобів, озброєння та живої сили противника. Вдячність кожному солдату, сержанту та офіцеру за стійкість, відвагу та результативність на полі бою", - підкреслили військові.

Ситуація на Східному фронті

Зауважимо, що росіяни продовжують наступ в районі Покровська. Зранку стало відомо, що на Покровському напрямку загарбники просунулися на південь від Сухого Яру та захопили шахту на захід від Новогродівки.

Однак військові РФ не забувають і про Вугледар. Сьогодні ми повідомляли, що РФ перекинула до Вугледара до 5 тисяч солдатів.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Нацгвардия, общество, пожары, полиция, карантин, портрет, Киевщина, Бахмут, Одесса, пляжи, сборная Украины, автомобили, фотоподборки, медицина, Київ, туризм, мода, церковь, уикенд, живопись, город, традиции, столкновения, ЗСУ, Сергей Смоленцев, история, коронавирус, технологии, Львів, военная техника, зима, Війна, мир, фестивали, спорт, пейзажи, Китай, футбол, праздники, политика, НАТО, фотография, фотоконкурсы, передовая, Польша, #Євромайдан, Париж, Крым, музыка, Динамо, пандемия, война, Киев, Россия, учения, выборы, стихийные бедствия, Александр Зубко, юмор, соревнования, люди, США, Дмитрий Дятлов, ВМС, фотопроект, Шахтер, терроризм, протесты, культура, Верховная Рада, Порошенко, Україна, путешествия, искусство, Путин, природа, Майдан, архитектура, экология, оккупация, Новый Год, выставки, марш, митинги, животные, дети, Донбасс, дизайн, обстрелы, визиты, ВСУ, солдат, женщины, корабли, самолеты, Зеленский, акции, ДСНС, авиация, суд