НОВИНИ ДНЯ: На заході України завтра дощитиме, температура повітря знизиться до +4°  Трамп несподівано похвалив Зеленського: що пригадав кандидат в президенти США  Ціни "кусаються". Скільки коштують квартири в Іспанії  Трамп сказав, як потрібно завершити війну в Україні  Синоптики дали прогноз на 29 вересня в Україні. Де сильно холодає  Зустріч Зеленського з Трампом: основні заяви   В Україні можуть знову підвищити податки: Гетманцев назвав підставивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
29.09.2024   Україна   РБК-Україна, Контракти

Сирський відвідав бригади на найгарячіших ділянках фронту

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відвідав найгарячіші напрямки на фронті. Під час поїздки він зустрівся з бійцями, які тримають оборону.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ. Про це повідомляють Контракти.UA.

"В бойових бригадах Східного фронту - Вугледарський, Курахівський, Покровський напрямки. Головнокомандувач Збройних сил України перебуває на найгарячіших ділянках фронту", - повідомили в ЗСУ.

Водночас в установі заявили, що наразі всі працюють напружено, в бойовому режимі.

"Головна мета - ефективне ураження вогневих засобів, озброєння та живої сили противника. Вдячність кожному солдату, сержанту та офіцеру за стійкість, відвагу та результативність на полі бою", - підкреслили військові.

Ситуація на Східному фронті

Зауважимо, що росіяни продовжують наступ в районі Покровська. Зранку стало відомо, що на Покровському напрямку загарбники просунулися на південь від Сухого Яру та захопили шахту на захід від Новогродівки.

Однак військові РФ не забувають і про Вугледар. Сьогодні ми повідомляли, що РФ перекинула до Вугледара до 5 тисяч солдатів.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
фотоконкурсы, терроризм, праздники, Донбасс, путешествия, Киев, пляжи, автомобили, живопись, акции, корабли, мир, протесты, город, Київ, Путин, архитектура, Париж, Польша, оккупация, дети, авиация, Війна, визиты, США, Майдан, Україна, зима, фотоподборки, спорт, политика, медицина, митинги, Динамо, уикенд, Верховная Рада, обстрелы, история, женщины, фестивали, полиция, выборы, Зеленский, люди, животные, футбол, Шахтер, Киевщина, передовая, технологии, солдат, общество, столкновения, пожары, туризм, война, ЗСУ, коронавирус, сборная Украины, Одесса, стихийные бедствия, пандемия, карантин, Россия, фотопроект, ВСУ, учения, музыка, традиции, мода, военная техника, НАТО, Новый Год, экология, Китай, #Євромайдан, природа, пейзажи, искусство, юмор, Крым, ВМС, выставки, самолеты, Порошенко, дизайн, Львів, суд, Сергей Смоленцев, марш, Александр Зубко, Бахмут, Дмитрий Дятлов, культура, портрет, соревнования, ДСНС, Нацгвардия, фотография, церковь