<
НОВИНИ ДНЯ: Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на святовсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
26.05.2017   Київ, Україна   bykvu.com/ Кличко - мер

Новий сучасний дитячий садочок на Осокорках

У Дарницькому районі майже 2 тисячі дітей перебувають у черзі на зарахування в дитсадки. Тому я дуже радий сьогодні відкривати новий дитсадок - гарний, сучасний, комфортний. А загалом цього року у Дарницькому районі планується створити 660 місць у дитсадках, що є найвищим показником по місту. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час відкриття дитсадка-новобудови № 370 у Дарницькому районі.
"Дитсадок №370 побудований за рахунок пайової участі забудовника, який взяв на себе відповідальність облаштувати соціальні заклади в тих кварталах, які будує. Забудовникам важливо не забувати про соціальну інфраструктуру - дитсадки, парки, школи, дитячі і спортивні майданчики", - підкреслив Віталій Кличко. Дитсадок вже переданий до комунальної власності.
У закладі облаштовані спортивна і музична зали, ігротека, комп’ютерний клас і все, що потрібно дітям для гармонійного розвитку і виховання. У дитсадку будуть виховуватися 120 дітей. "Він облаштований, сучасний, світлий, з технологіями енергозбереження, відповідає всім сучасним стандартам. Впевнений, і батькам, і дітям садочок сподобається", - наголосив мер Києва.
Він відзначив, що минулого року у Києві збудували та відновили 7 дитсадків. Цього року планується відкрити 10 дитячих садків: 4 з них - новозбудовані, та 6 - реконструйовані. "Можливо, встигнемо зробити 11, - зазначив Віталій Кличко. - Але черга залишається. На сьогодні у Києві більше 10 тис дітей у черзі. І наше завдання - аби за 2-3 роки черг до дошкільних навчальних закладів столиці не було".
Загалом цього року у Дарницькому районі планується створити 660 місць в дитячих садочках, що є найбільшим показником по місту. Зокрема, на Позняках до кінця року відкриється новий дитсадок на 280 місць.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
животные, живопись, фотоподборки, Дмитрий Дятлов, культура, учения, фотопроект, Киевщина, карантин, дизайн, праздники, ВМС, парады, природа, коронавирус, Майдан, медицина, передовая, столкновения, Нацгвардия, политика, ВСУ, Війна, выборы, выставки, архитектура, ДСНС, общество, пожары, фотоконкурсы, акции, Александр Зубко, оккупация, война, протесты, мир, фестивали, Китай, Бахмут, автомобили, полиция, суд, Россия, туризм, история, визиты, дети, экология, Сергей Смоленцев, ЗСУ, юмор, искусство, город, Новый Год, портрет, марш, НАТО, Порошенко, Польша, Шахтер, стихийные бедствия, путешествия, Киев, пейзажи, пандемия, мода, музыка, Динамо, сборная Украины, #Євромайдан, футбол, Крым, самолеты, Зеленский, соревнования, терроризм, Путин, зима, уикенд, корабли, Львів, фотография, авиация, Одесса, церковь, спорт, люди, солдат, Карпаты, Донбасс, традиции, женщины, Верховная Рада, технологии, митинги, военная техника, обстрелы, США, пляжи, показы

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36