<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
10.10.2017   Україна   3-й окремий полк спеціального призначення
14483 Метки:  учения, ВСУ, спецназ, ССО.

«Чорна п’ятниця»: вишкіл для бажаючих служити у Силах спеціальних операцій

Минулої п'ятниці військовослужбовці з різних підрозділів Збройних сил України взяли участь у вишколі під назвою "Чорна п'ятниця". Це один з етапів відбору, метою якого є проходження 5-го кваліфікаційного курсу для відбору кандидатів саме для служби в 3 окремому полку спецпризначення Сил спеціальних операцій (м. Кропивницький).
В «Чорну п’ятницю» на учасників курсу чекали фізичні вправи, виконувати які вони мусили в надважких умовах з додатковим навантаженням і по коліна в багнюці. При цьому час від часу їх поливали з брандспойтів потужним струменем води.
Позивний Parker, інструктор: "Ми намагаємось максимально підготувати їх до тієї реальності, яка буде в них під час відбору. Зараз ми готуємо їх до селекції: тренуємо, намагаємося вмотивувати. Переважно тут люди, які самостійно виявили бажання служити в ССО. Сьогодні для них "Чорна п'ятниця", в цей день йдуть ті, хто менш вмотивований. Ті, хто більш вмотивований, з сильним характером і впевнений у собі, лишаються та рухаються далі".
В "Чорну п’ятницю" учасники курсу мали продемонструвати свою фізичну та моральну витривалість, вміння працювати в колективі, готовність через надзусилля виконувати поставлену задачу та йти до кінця. Серед вправ, які виконували курсанти, були колоди: перекочування, прес, підіймання та присідання, при цьому бійців поливали холодною водою. Далі на всіх чекало перетягування, підіймання та перекочування великих коліс, вправи з мішками та власними рюкзаками, вагою в 20 кілограмів. Потім – статичні вправи і смуга перешкод. Весь комплекс тривав понад чотири години.
Командир підрозділу 3 ОП СпП: "Це відбувається з метою підготовки кандидатів на проходження кваліфікаційного курсу виключно для підрозділів 3 ОП СпП. Ми запросили до проходження курсу всіх військовослужбовців ЗСУ, в тому ж числі Сил спеціальних операцій. Як правило, хлопці, які проходять до нас - вмотивовані і розуміють, куди йдуть. І найголовніше - для них це один з єдиних шансів потрапити до ССО".

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Путин, автомобили, Шахтер, юмор, фотоподборки, культура, парады, передовая, фотоконкурсы, США, Россия, портрет, митинги, выборы, дизайн, технологии, Донбасс, уикенд, тест-драйв, дети, ВМС, сборная Украины, авиация, футбол, Зеленский, люди, Одесса, Крым, туризм, корабли, НАТО, музыка, военная техника, учения, мир, Киевщина, Порошенко, мода, коронавирус, экология, ДСНС, Верховная Рада, карантин, Війна, война, Нацгвардия, акции, ВСУ, Бахмут, живопись, оккупация, животные, архитектура, #Євромайдан, самолеты, медицина, Майдан, путешествия, визиты, фотография, спорт, город, выставки, Динамо, столкновения, искусство, церковь, Польша, пейзажи, солдат, зима, праздники, традиции, пляжи, история, стихийные бедствия, Александр Зубко, пожары, обстрелы, Дмитрий Дятлов, Львів, ЗСУ, полиция, протесты, политика, марш, женщины, Киев, Китай, Сергей Смоленцев, Карпаты, Новый Год, фестивали, соревнования, общество, природа, пандемия, фотопроект, суд, терроризм

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36