НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
26.01.2018   Україна   199 навчальний центр ДШВ
15424 Метки:  ВСУ, женщины, десант, ДШВ.

Жінці є місце в армії: українські десантниці

Так, я жінка і це не повинно відігрувати якусь негативну роль у війську. Я хочу і можу виконувати тяжку роботу навіть якщо у мене не буде це виходити. Я буду прикладати максимум зусиль для виконання поставленого мені завдання.
Так, жінці є місце в армії.
Нажаль мало хто знає, що посад в армії для жінок мізерна кількість. Багато хто думає, що жінки йдуть до війська через нестачу коштів чи тому, що не знайшли себе у цивільному житті. Це міф.
Хочу вас переконати, що військова справа не тільки для чоловіків ай для жінок. Медики, психологи, діловоди, фінансисти, зв'язківці, начальники кабінетів та навіть заступники командирів рот. Якщо ви гадаєте, що всі ці професії мають такий же напрямок роботи як і у цивільному житті, то хочу вас запевнити, що тільки на 40% зі 100% вони схожі.
60% цих професій мають багато інших обов'язків, а саме військових це добові наряди, зайняття з бойової підготовки, стрибки з парашутом, бойові чергування в зоні проведення антитерористичної операції. Все це військові жінки вміють та навіть краще за деяких чоловіків.
Багато хто говорить, що жінка берегиня роду вона повинна народжувати дітей та берегти домашній затишок. Скажу вам так, жінка нікому ні чого не повинна. Вона сама вибирає ким їй бути, а бути берегинею і народжувати дітей у неї ніхто цього не забирав. Я навіть уявити собі не можу якщо військо буде суто чоловічим, здається чоловікам було б сумно на службі.
Можна сказати, що дійсно жінка є прекрасною половиною нашого людства, але ні в якому разі не слабкою.
Тому шановні військові чоловіки цінуйте та скажіть дякую своїм військовим колегам-жінкам за те, що вони завжди поруч з вами в тяжкі моменти служби та навіть просто так вони цього заслужили.
Так, жінці є місце в армії.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
авиация, культура, солдат, соревнования, протесты, Киев, Бахмут, фотопроект, портрет, экология, Шахтер, выборы, Крым, юмор, полиция, военная техника, Верховная Рада, Россия, столкновения, город, самолеты, дети, корабли, коронавирус, женщины, обстрелы, ЗСУ, Динамо, Новый Год, люди, искусство, пляжи, сборная Украины, природа, музыка, #Євромайдан, футбол, архитектура, уикенд, фотография, пейзажи, Путин, зима, тест-драйв, Александр Зубко, Дмитрий Дятлов, фотоконкурсы, мир, общество, визиты, дизайн, США, животные, Донбасс, политика, история, война, Китай, Львів, мода, передовая, стихийные бедствия, спорт, терроризм, ДСНС, живопись, пандемия, ВМС, выставки, НАТО, Одесса, учения, Сергей Смоленцев, акции, Нацгвардия, ВСУ, карантин, автомобили, Порошенко, суд, пожары, оккупация, Зеленский, праздники, туризм, традиции, марш, Війна, церковь, Майдан, Карпаты, митинги, Киевщина, Польша, фотоподборки, медицина, фестивали, путешествия, технологии, показы

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36