НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
09.10.2018   Київ, Україна   Facebook/ Кличко - мер

Кличко відкрив першу чергу нового парку на Троєщині

Мер Києва Віталій Кличко відкрив першу чергу нового парку на Троєщині. Парк створили в Деснянському районі - вздовж проспекту генерала Ватутіна між вулицею Оноре де Бальзака та проспектом Маяковського.
“Поки ще тепло, ми не припиняємо роботи з облаштування столичних зелених зон. І сьогодні відкриваємо першу чергу ще одного із запланованих на цей рік - нового парку на Троєщині, - сказав Кличко. - На місці новоствореного парку раніше були хащі, тому перед початком робіт тут розчистили територію, вирівняли ландшафт, пересадили частину дерев. І ми бачимо, яка тут тепер гарна і комфортна зона відпочинку. І як багато людей приходять вже сюди”, - зазначив мер.
Другу чергу парку планується відкрити наступного року. Загальна площа нового парку сягатиме 9,5 га. Сьогодні презентували облаштовану першу чергу на 2,3 га.
У новому парку встановили сучасні лави, урни для сміття, енергозберігаюче LED-освітлення, навігаційні покажчики та зрошувальну систему. Здійснили озеленення території. Також у зоні відпочинку облаштували прогулянкові доріжки з фібробетону та ФЕМ, велосипедні доріжки. Розчистили озеро та укріпили берег. Є у новій зоні відпочинку й майданчик для занять спортом і альтанка. А для малечі встановили два дитячих майданчики. Збудували також будиночок садівника із вбиральнею та відремонтували голуб’ятню поруч із парком. На відкриття нової зони відпочинку прийшло багато місцевих мешканців. А на кожній з локацій парку діти і підлітки влаштували танцювальний флеш-моб.
Вартість капітального ремонту парку з водними об’єктами – 48 млн. грн. Всього цього року на оновлення парків та скверів, відзначив Кличко, столична влада виділила рекордну суму - понад 200 млн грн. Цього року в столиці після капремонту до Дня міста відкрили першу чергу оновленого парку “Володимирська гірка” в центрі міста. Згодом - парк «Відрадний» в Солом’янському районі, першу чергу парку «Перемога» в Дніпровському районі, сквер на Подолі біля кінотеатру “Жовтень” та другу чергу парку «Наталка» на Оболоні. Облаштували і першу чергу парку "Муромець" у Деснянському районі та встановили в ньому скульптуру Іллі Муромця. Оновили Сирецький парк в Шевченківському районі столиці.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
спорт, терроризм, митинги, экология, соревнования, Александр Зубко, искусство, полиция, пандемия, выставки, Порошенко, политика, выборы, Динамо, протесты, столкновения, туризм, традиции, акции, дети, технологии, Польша, музыка, солдат, мир, архитектура, животные, зима, мода, Киев, Карпаты, тест-драйв, Війна, Майдан, Сергей Смоленцев, сборная Украины, женщины, Путин, уикенд, Одесса, визиты, пожары, пейзажи, военная техника, война, Китай, учения, парады, Львів, общество, Верховная Рада, природа, передовая, медицина, карантин, фотоконкурсы, ДСНС, юмор, Россия, обстрелы, история, корабли, самолеты, авиация, Бахмут, стихийные бедствия, США, пляжи, Киевщина, Дмитрий Дятлов, портрет, церковь, фотография, Шахтер, фотопроект, город, ЗСУ, оккупация, футбол, #Євромайдан, ВСУ, ВМС, дизайн, Донбасс, фотоподборки, Крым, фестивали, люди, НАТО, коронавирус, праздники, марш, Зеленский, живопись, путешествия, Новый Год, автомобили, суд, культура, Нацгвардия

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36