<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнямивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
09.10.2018   Київ, Україна   Facebook/ Кличко - мер

Кличко відкрив першу чергу нового парку на Троєщині

Мер Києва Віталій Кличко відкрив першу чергу нового парку на Троєщині. Парк створили в Деснянському районі - вздовж проспекту генерала Ватутіна між вулицею Оноре де Бальзака та проспектом Маяковського.
“Поки ще тепло, ми не припиняємо роботи з облаштування столичних зелених зон. І сьогодні відкриваємо першу чергу ще одного із запланованих на цей рік - нового парку на Троєщині, - сказав Кличко. - На місці новоствореного парку раніше були хащі, тому перед початком робіт тут розчистили територію, вирівняли ландшафт, пересадили частину дерев. І ми бачимо, яка тут тепер гарна і комфортна зона відпочинку. І як багато людей приходять вже сюди”, - зазначив мер.
Другу чергу парку планується відкрити наступного року. Загальна площа нового парку сягатиме 9,5 га. Сьогодні презентували облаштовану першу чергу на 2,3 га.
У новому парку встановили сучасні лави, урни для сміття, енергозберігаюче LED-освітлення, навігаційні покажчики та зрошувальну систему. Здійснили озеленення території. Також у зоні відпочинку облаштували прогулянкові доріжки з фібробетону та ФЕМ, велосипедні доріжки. Розчистили озеро та укріпили берег. Є у новій зоні відпочинку й майданчик для занять спортом і альтанка. А для малечі встановили два дитячих майданчики. Збудували також будиночок садівника із вбиральнею та відремонтували голуб’ятню поруч із парком. На відкриття нової зони відпочинку прийшло багато місцевих мешканців. А на кожній з локацій парку діти і підлітки влаштували танцювальний флеш-моб.
Вартість капітального ремонту парку з водними об’єктами – 48 млн. грн. Всього цього року на оновлення парків та скверів, відзначив Кличко, столична влада виділила рекордну суму - понад 200 млн грн. Цього року в столиці після капремонту до Дня міста відкрили першу чергу оновленого парку “Володимирська гірка” в центрі міста. Згодом - парк «Відрадний» в Солом’янському районі, першу чергу парку «Перемога» в Дніпровському районі, сквер на Подолі біля кінотеатру “Жовтень” та другу чергу парку «Наталка» на Оболоні. Облаштували і першу чергу парку "Муромець" у Деснянському районі та встановили в ньому скульптуру Іллі Муромця. Оновили Сирецький парк в Шевченківському районі столиці.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
футбол, военная техника, учения, зима, культура, животные, дизайн, спорт, медицина, тест-драйв, НАТО, пляжи, ЗСУ, Сергей Смоленцев, столкновения, архитектура, город, пейзажи, Крым, музыка, коронавирус, путешествия, США, Донбасс, карантин, Карпаты, война, Польша, пандемия, праздники, традиции, Львів, Дмитрий Дятлов, передовая, авиация, ВСУ, Одесса, суд, природа, фотоконкурсы, мода, Россия, выборы, #Євромайдан, женщины, люди, обстрелы, пожары, терроризм, Бахмут, самолеты, фотоподборки, корабли, портрет, полиция, показы, соревнования, технологии, Киев, церковь, экология, Зеленский, Шахтер, Майдан, автомобили, общество, Порошенко, дети, живопись, Війна, Новый Год, марш, Путин, митинги, Александр Зубко, солдат, туризм, уикенд, искусство, политика, протесты, Китай, фотография, выставки, юмор, акции, Киевщина, фестивали, оккупация, стихийные бедствия, сборная Украины, мир, визиты, Динамо, ВМС, Нацгвардия, Верховная Рада, история, ДСНС, фотопроект

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36