НОВИНИ ДНЯ: Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° теплавсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
31.10.2018   Сієна, Італія   prm.ua

Переможці міжнародного фотоконкурсу в Італії

Головну нагороду міжнародного фотоконкурсу в італійському місті Сієна отримав знімок "Жертва битви". Він показав портрет дівчинки-біженки з М'янми, яка ледь не стала жертвою конфлікту між мусульманами і буддистами. Знімки переможців і призерів опубліковані на сайті конкурсу.
Автором фото "Жертва битви" став К. М. Асад із республіки Бангладеш. Конфлікт між буддистами і мусульманами в М'янмі спалахнув з новою силою 25 серпня 2017 року. З тих пір, за підрахунками Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, М'янму покинули 646 тис. біженців. Багато хто з них намагався потрапити в Бангладеш.
Окрім того на конкурсі відзначили фотографів у 11 категоріях. У кожній з них визначили переможця та двох призерів, а також кількох володарів спеціальних нагород. А окремий приз "Кращий автор року" отримав Тарік Заіті, який спеціалізується на документальній фотографії. Подивимось переможців у кожній категорії.

Категорія Тварини та довкілля

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
митинги, фотоподборки, Париж, фотография, полиция, соревнования, война, живопись, суд, Бахмут, политика, Нацгвардия, Польша, портрет, пожары, передовая, коронавирус, фестивали, выборы, спорт, Україна, люди, Александр Зубко, терроризм, акции, НАТО, Верховная Рада, ВМС, ВСУ, самолеты, природа, история, ЗСУ, зима, технологии, Киевщина, мода, сборная Украины, пляжи, культура, фотоконкурсы, Зеленский, музыка, обстрелы, авиация, туризм, военная техника, стихийные бедствия, марш, ДСНС, общество, протесты, Майдан, Львів, пандемия, фотопроект, #Євромайдан, уикенд, дизайн, животные, Крым, экология, карантин, выставки, футбол, путешествия, солдат, Карпаты, Китай, США, Киев, Війна, Донбасс, столкновения, юмор, оккупация, автомобили, город, Дмитрий Дятлов, Одесса, Шахтер, Сергей Смоленцев, учения, Путин, медицина, Київ, церковь, Порошенко, Новый Год, Динамо, пейзажи, мир, архитектура, Россия, искусство, дети, корабли, традиции, женщины, праздники