НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
30.11.2018   Київ, Україна   president.gov.ua

Як Порошенко та Гройсман експрес до аеропорту «Бориспіль» запускали

Прес-служба глави держави: «Президент Петро Порошенко взяв участь у запуску першого рейсу залізничного сполучення за маршрутом «Залізничний вокзал «Київ» - аеропорт «Бориспіль». Глава держави та Прем’єр-міністр Володимир Гройсман стали першими пасажирами, які проїхали цим експресом.
Президент привітав «Укрзалізницю» із запуском залізничного сполучення. «Ви великі молодці. Хтось брався це побудувати за 20 років. Хтось брався це будувати за 12 років. А коли питають за скільки років збудували цей експрес? Показують - за 9 місяців. 9 місяців – це дуже гарний термін і для жінок, і для нашого експресу», - зауважив Глава держави.
Президент відзначив, що процес не затягувався, вже сьогодні відбувся запуск нового експресу і через декілька годин пасажири зможуть скористатися послугою. Глава держави наголосив, що це дуже важливо, враховуючи що минулого року Україна отримала безвізовий режим з Європейським Союзом. «Тоді всі зі скепсисом дивились – безвізовий режим то дали, а як же поїхати? Квитки на авіаперевезення дуже дорогі. І я сказав, що запустимо лоукостер: зможете подорожувати за декілька десятків євро», - наголосив Петро Порошенко.
За його словами, вже пару років поспіль кількість пасажирів, які перевозить аеропорт «Бориспіль» щороку зростає на 30%. «І це українці, які подорожують до Європи. Це ефективність запуску Ryanair, Wizzair і інших лоукостерів, які відкривають дорогу і двері Європи для українців», - зауважив Президент. Він відзначив неприпустимість ситуації, що дістатися до аеропорту «Бориспіль» виходить дорожче, ніж квитки до Варшави.
«Ми зараз перевірили, за 80 грн, які я та Володимир Борисович заплатили, перевірили, що не дорожче, перевірили, що працює», - сказав Петро Порошенко та додав, що експрес оснащений усім необхідним, включно з Wi-Fi.
Президент ще раз привітав українців із запуском експресу. «Цей експрес є яскравою альтернативою того, що намагалися побудувати в 2010-2014 роках. Він тоді коштував 11 млрд грн. Що ви робите, друзі? Це стільки вони збиралися вкрасти! І зараз собівартість будівництва 480 млн. Порівняйте – 11 млрд і 480 млн. А послуги ті самі. Оце і є характеристика тих змін, які відбуваються в державі», - сказав Президент та закликав користуватися експресом».

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
НАТО, Новый Год, авиация, искусство, #Євромайдан, карантин, город, передовая, церковь, Путин, Нацгвардия, архитектура, парады, митинги, путешествия, культура, фестивали, визиты, марш, дети, ВМС, животные, автомобили, солдат, портрет, общество, обстрелы, люди, показы, сборная Украины, Бахмут, суд, пляжи, Одесса, Сергей Смоленцев, акции, Крым, фотоконкурсы, политика, пандемия, самолеты, фотоподборки, Польша, фотография, Динамо, Киев, полиция, пожары, Шахтер, зима, ДСНС, технологии, Львів, Дмитрий Дятлов, экология, коронавирус, Порошенко, Александр Зубко, выставки, Зеленский, туризм, фотопроект, Россия, мир, живопись, столкновения, Китай, дизайн, футбол, выборы, ЗСУ, корабли, Киевщина, пейзажи, учения, терроризм, Верховная Рада, музыка, ВСУ, оккупация, юмор, военная техника, праздники, война, соревнования, протесты, природа, мода, стихийные бедствия, традиции, Майдан, спорт, женщины, Карпаты, Донбасс, уикенд, Війна, история, медицина, США

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36