НОВИНИ ДНЯ: В Україні задощить. Синоптики назвали регіони, де чекати опади 28 вересня  Команда Зеленського не погодилася на зустріч із Трампом: Time назвав неочікувану причину  Новий сюрприз: в Україні обмежать перекази з "картки на картку" – що і коли зміниться  Де чекати на дощі та коли буде похолодання: прогноз погоди на вихідні  "Не означає відмову від НАТО". Ердоган виправдав плани Туреччини вступити до БРІКС  Скандали, інтриги та несподівані рішення: всі деталі візиту Зеленського до США  Зеленський у США ознайомив сенаторів від обох партій з Планом перемогивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
08.05.2019   Івано-Франківська обл., Україна   blitz.if.ua

У Карпатах замело. Соцмережі діляться вражаючими світлинами травневої зими

Незважаючи, що на календарі останній місяць весни, гірські райони Прикарпаття почало засипати снігом. Зокрема, у мережі Facebook прикарпатці почали ділитись світлинами засніжених вулиць.
"Так файно зазеленіло,і тут раптово побіліло. 07.05.2019р ще такого не пам'ятаю. У природи свої правила та хороше почуття гумору. Так файно зазеленіло, і тут раптово побіліло", - пише мешканка села Зелена, що на Надвірнянщині Марія Максимчук.
"Ось такий сьогодні день, 7 травня 2019 Космач", - підписав фото Іван Гуцуляк.
"Пішли вівці в полонину — випав сніг. Давні прикмети справджуються, але я не думала, що настільки", - зауважує Марія Карповець.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
коронавирус, терроризм, Путин, обстрелы, Карпаты, авиация, путешествия, природа, США, фотопроект, Сергей Смоленцев, мода, животные, экология, акции, ВСУ, война, Александр Зубко, пандемия, Дмитрий Дятлов, уикенд, фестивали, Новый Год, Крым, суд, медицина, Порошенко, Війна, ВМС, Україна, ЗСУ, полиция, город, НАТО, сборная Украины, дети, церковь, Верховная Рада, Париж, пляжи, общество, военная техника, Шахтер, Одесса, пожары, протесты, живопись, оккупация, история, мир, фотоконкурсы, культура, Майдан, Львів, Київ, футбол, марш, соревнования, Киев, пейзажи, Динамо, архитектура, спорт, люди, технологии, Зеленский, ДСНС, Польша, стихийные бедствия, фотография, юмор, Донбасс, самолеты, солдат, Китай, карантин, традиции, передовая, выборы, Киевщина, туризм, митинги, выставки, портрет, Россия, корабли, искусство, праздники, Бахмут, автомобили, Нацгвардия, зима, учения, политика, дизайн, женщины, #Євромайдан, фотоподборки, музыка, столкновения