<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Прес-релізи
Інше
14.09.2009 16:32 11075

Україна-Польща 19:12

12 вересня в 16:00 на столичному стадіоні «Cпартак» між командами України і Польщі відбувся матч Чемпіонату Європи з регбі серед команд дивізіону 2А.

Важливість матчу для обох збірних відбилася  і на грі  - ніхто не хотів ризикувати, небезпечних моментів у першому таймі було всього 2 - коли гравець харківського Олімпу Сергій Гарькавий намагався уразити ворота поляків спочатку невдало спробувавши забити дроп-гол, а через декілька хвилин - штрафний удар. Обидві команди помітно нервували, що вилилося в невелику колотнечу, після якої на 10 хвилин був видалений гравець України Вадим Колишкин. Оборона як одної, так і іншої збірної не давала збоїв, але до закінчення першого тайму українці все ж занесли спробу, яка, на жаль, не була зарахована і команди пішли на перерву з рахунком 0:0.

2 тайм почався для української збірної не самим кращим чином - наші регбісти пропустили атаку поляків, яку завершив Кшиштоф Хотовські, після цього наші сусіди успішно пробили реалізацію і повели з рахунком 0:7 . Через декілька хвилин українська збірна скоротила відставання. У силовій манері українці занесли спробу, автором якої став Сергій Янчий. Успішна реалізація дозволила б наздогнати команду Польщі, але нажаль її не відбулося. Україна вийшла вперед ближче до закінчення 2 тайму. Чергові 5 очок нашій збірній знов приніс Сергій Янчий, а успішне пробиття реалізації дозволило Україні повести з рахунком 12:7. Третя спроба нашої команди не примусила себе чекати. Сергій Сухих після затяжної атаки українців довів рахунок до 17:7  на нашу користь, а Павло Масюков додав ще 2 очки, забивши реалізацію. Поляки занесли спробу престижу, але наздогнати вітчизняних регбістів їм вже не вистачило часу, і матч закінчився з рахунком 19:12 на користь України, яка завдяки цій перемозі стала одноосібним лідером дивізіону 2А європейської першості.

 

 


 

Оценка материала:

4.13 / 8
Україна-Польща 19:12 4.13 5 8
Прес-релізи / Інше
14.09.2009 16:32 11075
Еще материалы раздела «Інше»