<
НОВИНИ ДНЯ: Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготуваннявсі новини дня
Прес-релізи
Інше
14.12.2009 18:58 12028

Гольф було презентовано на XXIII Генеральній Асамблеї НОК

11 грудня 2009 року відбулася звітна ХХІII Генеральна Асамблея Національного олімпійського комітету України, на якій керівництво Всеукраїнської федерації гольфу презентувало НОКу план розвитку гольфу, в рамках включення цього виду спорту до офіційної програми Олімпійських Ігор 2016 та 2020 років.  

 

В центрі уваги ХХІII Генеральної Асамблеї НОКу були підсумки роботи за рік, підготовка до XXI зимових Олімпійських ігор у Ванкувері та І літніх Юнацьких Олімпійських ігор у Сінгапурі, презентація регбі-7 та звичайно велика увага була приділена гольфу, як одному з  двох видів спорту знову прийнятих до олімпійської родини. В роботі Асамблеї взяли участь президенти національних олімпійських федерацій, голови обласних відділень НОК, голови фізкультурно-спортивних товариств, атлети-олімпійці та тренери.

 

Всеукраїнська федерація гольфу детально презентувала програму та план розвитку гольфу на найближчі роки, розповіла про перспективи даного виду спорту для України. Серед першочергових кроків у напрямку розвитку гольфу варто зазначити: організацію активного та систематичного процесу тренувань майбутніх олімпійців, появу муніципальних полів, початок втілення державної програми підтримки гольфу, відкриття молодіжних шкіл, що готуватимуть нових професійних спортсменів.

 

Олег Корбан, Президент Всеукраїнської федерації гольфу: «Головним є те, що на сьогоднішній день ми маємо вже не тільки бажання, але й реальні можливості підняти український гольф на якісно новий рівень та належним чином представити Україну на літніх Олімпійських іграх 2016 та 2020 років. Я вважаю, що перемога гольфу є закономірною, адже ще у 1900 та 1904 роках гольф був у програмі Олімпійських ігор. Нажаль, аж до сьогоднішнього дня, гольф переживав досить тривалу зупинку в Олімпійському розвитку, адже свого часу організаційні проблеми переважили у вирішенні питання про подальшу участь гольфу в міжнародній першості. З того часу гольф неодноразово намагалися повернути до Олімпійської програми, але вдалося це зробили лише зараз, коли 120 національних федерації об’єдналися з метою спільного розвитку. Результати були досягнуті значні, і як приклад наведу реальні аналітичні дані: кожного дня телебачення 216 країн світу показують більш ніж 80 годин трансляцій турнірів з гольфу на 35 мовах».

korban

 

 

Отримання додаткової інформації

Ольга Савельєва

8-067-214-13-39

os@adjutant.com.ua

Оценка материала:

3.57 / 7
Гольф було презентовано на XXIII Генеральній Асамблеї НОК 3.57 5 7
Прес-релізи / Інше
14.12.2009 18:58 12028
Еще материалы раздела «Інше»