<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.08.2018 1404

Найкращі поліцейські собаки служать в Івано-Франківську, Вінниці та Запоріжжі

У Дніпрі завершився Третій відкритий чемпіонат Нацполіції з багатоборства кінологів. Офіційним партнером змагань став бренд преміум-харчування КЛУБ 4 ЛАПИ.

36 собак з Національної поліції, Державної кримінально-виконавчої служби та Державної прикордонної служби України упродовж трьох днів долали смугу перешкод, затримували порушників, змагалися у вибірці людини та речі і брали слід.

PLK_3967_10.08.18

«Собаки на службі розкривають тяжкі і особливо тяжкі злочини. Вони також беруть участь в операції Об’єднаних сил, несуть службу на блокпостах, шукають вибухівку. Потрібен гострий нюх і витримка. Працювати доводиться і вдень, і вночі, і в дощ, і в холод. Такі змагання дають змогу кожному кінологу максимально побачити, на що він здатен. Це неабияке загартування характеру і воля до перемоги», - говорить  Світлана Коломієць, начальниця відділу організації кінологічної служби Національної поліції України.

Ychastniki_10.08.18_1

До трійки переможців увійшли собаки Національної поліції України. Переможницею стала вівчарка Альма з кінологом Іваном Кавацюком з Івано-Франківської області.

«Це наша перша перемога. Торік на міжнародному чемпіонаті взяли одинадцяте місце. Альма добре відпрацювала, зробила усе, що вміла. Спеціалізується на розшуку. Вона у мене холерик, але через такий характер активно і швидше працює. Разом не лише служимо, а й відпочиваємо. Коли йду у відпустку, завжди беру її з собою. Їздимо по гриби, на риболовлю, на море. Це не просто напарниця, а справжній член сім’ї», - розповідає Іван.

Sergei_Golovko_i_Fors_10.08.18_7

Друге місце посіли німецька вівчарка Лінда та лейтенант поліції Володимир Власенко з Вінниччини. Бронзу здобули 6-річний пес Форс та інспектор-кінолог Запорізького кінологічного центру  Сергій Головко.

«Торік ми теж взяли призове місце. Тому цього разу не могли підвести. Упродовж року постійно готувалися до змагань. Форс – собака розшуковий. Він спортсмен. Тому господар має відповідати. Ми доповнюємо один одного, підтримуємо, тому спрацювалися і знайшли спільну мову. Це доводять результати. Форс – член моєї родини. На вихідні завжди беру його додому. Бігаємо, стрибаємо, гуляємо, купаємось у річці. У мене двоє доньок, тому на вихідних у нас завжди весело», - розповідає Сергій.

PLK_3969_10.08.18_2

Підготовка чотирилапих чемпіонів потребує постійних тренувань і правильного раціону. Призери отримали не лише нагороди, а й запаси сухих кормів від КЛУБ 4 ЛАПИ.

PLK_3849_10.08.18_2

«У підготовці службових собак особливу роль відіграє раціон. Адже міцне здоров'я чотирилапих на службі важливе для безпеки усієї країни. Ми дбаємо, аби наші службові собаки були на одному рівні з європейськими колегами. Тому спеціальний продукт КЛУБ 4 ЛАПИ «Актив» розробляли у тривалій співпраці з кінологами. Переможниця з Івано-Франківська, поліцейська собака Альма, харчується кормом КЛУБ 4 ЛАПИ. Форс з Запоріжжя, який вкотре демонструє високі результати на змаганнях, теж. Чотирилапі їхнього Запорізького кінологічного центру обирають КЛУБ 4 ЛАПИ дев'ятий рік поспіль. Наш продукт вже став фаворитом для мільйонів тварин у 10 країнах Європи. І ми продовжуємо вдосконалюватись», - говорить бренд-менеджер ТМ «КЛУБ 4 ЛАПИ» Юрій Ковалюк.

Oleksandr_Liah_Konkord_10.08.18_3

Торгова марка підтримує змагання службових собак не вперше. Торік у вересні КЛУБ 4 ЛАПИ виступив офіційним партнером Першого відкритого міжнародного чемпіонату Національної поліції України з багатоборства кінологів. Більше про це читайте на сайті club4paws.com.

PLK_3880_10.08.18_4

Повний фоторепортаж з цьогорічних змагань дивіться на сторінці CLUB 4 PAWS у Facebook.

 PLK_3891_10.08.18_6

PLK_3900_10.08.18_7

Оценка материала:

5.00 / 4
Найкращі поліцейські собаки служать в Івано-Франківську, Вінниці та Запоріжжі 5.00 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
10.08.2018 1404
Еще материалы раздела «Суспільство»