<
НОВИНИ ДНЯ: Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reutersвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
05.11.2018 439

Яка пральна машина збереже колір та якість вашого одягу?

Сучасний ринок побутової техніки вражає різноманітністю моделей пральних машин. Вони перетворюють трудомісткий процес прання в необтяжливе заняття, що займає небагато часу, адже всі процеси автоматизовані.

Встановлені виробниками на пральні машини ціни залежать від багатьох параметрів, в тому числі від кількості програм прання та наявності додаткових функцій. Широкий вибір моделей та виробників пральних машин Ви знайдете в інтернет магазині - https://zhuk.ua/washing-machines/

Споживачам пропонуються моделі пральної техніки з різним типом завантаження, габаритними розмірами, вагою сухої білизни, яку одночасно можна загрузити для прання.

Масу завантаження, яка може бути від 2,5 до 7 кілограмів, слід обирати з урахуванням кількості членів сім’ї.

Якість віджиму забезпечується кількістю обертів барабана за хвилину та діапазоном можливих регулювань. Для якісного віджиму достатньо максимального показника 1000 – 1200 обертів/хвилину та кроку регулювання в 100 – 200 обертів.

Вибираючи пральну техніку слід звернути увагу на клас енергоефективності приладу. Найбільш економно споживають електроенергію агрегати класу А.

Для виготовлення бака машини для прання використовують нержавіючу сталь або поліматеріали. Моделі з баком із нержавійки мають більш високу вартість, але й термін служби таких машин значно довший.

Сучасні моделі пральних машин надають можливість користувачам самостійно обирати температуру прання та швидкість віджиму. Пральна техніка оснащена набором автоматичних програм прання. Достатньо вибрати тип тканини, а температурний режим та час прання машина вибере самостійно. При цьому забезпечується дбайливе ставлення до завантаженого одягу, зберігається його форма та колір.

У пральних машинах передбачено режим швидкого прання, додаткове полоскання, можливість роботи при половинному завантаженні.

Для виробів із вовни та делікатних матеріалів існує спеціальний режим прання, коли барабан машини не крутиться, а погойдується, це оберігає одяг від деформацій. Реверсне обертання барабана забезпечує ефективне розчинення прального порошку.

Машини з іонами срібла активно знезаражують воду, прання в такій машині може здійснюватися при більш низьких температурах, з використанням меншої кількості мийних засобів.

Вибираючи пральну машину не слід очікувати однакових показників якості від дорогих й дешевих моделей. Найбільш якісними та довговічними являються моделі англійського, шведського та німецького складання.

Оценка материала:

5.00 / 1
Яка пральна машина збереже колір та якість вашого одягу? 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
05.11.2018 439
Еще материалы раздела «Інше»