<
НОВИНИ ДНЯ: "Здувся та перевзувся": в РФ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні  Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"всі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
25.08.2019 766

Украинец Хегай одержал победу над россиянином Тихоновым

Украинский боксер выиграл единогласным решением судей.  

В Брокен-Арроу (США) состоялся вечер бокса, в рамках которого украинец Арнольд Хегай (16-0-1, 10 КО), выступающий во втором легчайшем дивизионе, встретился с российским боксером Владимиром Тихоновым (17-2, 10 КО).

Наш соотечественник сумел вырвать победу в этом поединке. Россиянин выбрасывал больше ударов, но Хегай бил точнее и мощнее. В некоторых раундах Тихонову было особенно сложно, но до финального гонга боец достоял.

В итоге Хегай победил единогласным решением судей - все трое судей дали 80-72 в пользу украинца. Таким образом, непобежденный украинец добыл свою 16-ю победу на профи-ринге.

Оценка материала:

5.00 / 1
Украинец Хегай одержал победу над россиянином Тихоновым 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
25.08.2019 766
Еще материалы раздела «Спорт»