<
НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенкавсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
26.11.2020 590

Звездный детектив шоу «МАСКА» победил COVID-19

На днях в студию «Ранку з Україною» на канале «Украина» пришел популярный артист DZIDZIO. В откровенном интервью с ведущими Лилией Ребрик и Анатолием Анатоличем, музыкант, который недавно стал звездным детективом проекта «МАСКА» телеканала «Украина», признался, что уже переболел на COVID-19, а также рассказал, как это было и чем занимался в период самоизоляции.

Мегапопулярный певец, музыкант, актер и продюсер DZIDZIO, он же Михаил Хома пришел в студию шоу «Ранок з Україною», где позволил себе большую роскошь 2020-го года – пожимание рук с ведущим Анатолием Анатоличем. Уже позже артист объяснил, что это не пренебрежение правилами, потому что недавно он переболел коронавирусом и имеет антитела.

«Коли мене не було видно в Інстаграмі кілька тижнів, це означало, що я перебував на самоізоляції. Насправді, я просто не хотів це афішувати», – объяснил DZIDZIO в эфире канала «Украина».

Музыкант рассказал, что очень легко перенес болезнь. Кроме того, во время изоляции Михаил нашел, чем себя утешить и использовал эти дни с пользой.

«Передивився серіалів, серій сімдесят на Netflix. Навів лад у голові, щодо планування творчості на 5 років вперед. А ще добре відпочив. Все шикарно, максимум – не чув запахів, але в цьому теж свої плюси – я не перебирав їжею», – поделился артист в программе «Ранок з Україною».

Оценка материала:

5.00 / 1
Звездный детектив шоу «МАСКА» победил COVID-19 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
26.11.2020 590
Еще материалы раздела «Афіша»