НОВИНИ ДНЯ: Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижнявсі новини дня
16.01.2021 505

Crown Agents розповіла про умови закупівлі COVID-вакцини для України

Міжнародна компанія Crown Agents, яку постановою Кабміну визначено закупівельником COVID-вакцини для України, отримає оплату за свої послуги після виконання всіх умов контракту і у розмірі, необхідному для покриття операційних витрат.

Про це повідомляє Укрінформ.

"Кабінет Міністрів своєю постановою визначив, що міжнародна компанія Crown Agents буде закуповувати вакцини від COVID-19 на замовлення Міністерства охорони здоров’я. ...Оплату за виконання своїх послуг міжнародна компанія отримає тільки після виконання усіх умов контракту та у розмірі, необхідному для покриття операційних витрат", - наголосили в Crown Agents.

В компанії повідомили, що уряд Великої Британії обрав її для постачання вакцин на заморські території держави, таким чином компанія має досвід поставки вакцин від COVID-19, які потребуюсь спеціальних умов доставки та зберігання.

Також у Crown Agents заявили, що мають багаторічний міжнародний досвід проведення процедури екстрених закупівель за надзвичайних ситуацій. Приміром, під час епідемії Ебола Crown Agents проводили екстрену закупівлю вакцин і прямої гуманітарної допомоги постраждалому населенню з різних країн світу.

Наразі Crown Agents здійснюють закупівлі вакцин для МОЗ України за програмою Імунобіологічні препарати для проведення імунопрофілактики населення та вироби для забезпечення умов температурного контролю імунобіологічних препаратів та медичні вироби.

Crown Agents – некомерційне підприємство з 188-річною історією, працює в Україні понад 20 років у проєктах в галузі закупівель, управління фінансами, розвитку економіки.

Протягом 2013-2017 років Crown Agents були відповідальними за реалізацію Проєкту із гармонізації системи державних закупівель в Україні за стандартами ЄС, що був ініційований та підтриманий Європейським Союзом. Створена в рамках цього проєкту нормативно-правова база дозволила запровадити нові прозорі правила та почати формування належної культури державних закупівель.

Оценка материала:

5.00 / 1
Crown Agents розповіла про умови закупівлі COVID-вакцини для України 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
16.01.2021 505
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»