<
НОВИНИ ДНЯ: Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грозивсі новини дня
Політика
Україна
17.01.2021 546

Глава комітету ВР повідомив про терміни початку вакцинації

В Україні вакцинація населення розпочнеться у другій половині лютого. Очікується поставка 910 тис. доз вакцини.

Про це повідомив глава комітету ВР з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування Михайло Радуцький в Facebook.

"Міністр запевнив, що вакцинація розпочнеться у другій половині лютого. За його словами, ми очікуємо поставку 910 тисяч доз вакцини. Якщо під час випробувань буде підтверджена ефективність китайської вакцини на рівні 70%, в Україні згідно з контрактом, завезуть 700 тисяч доз. Ще 210 тисяч доз вакцини Pfizer-BioNTech Україна отримає в першій половині лютого в рамках ініціативи СOVAX", - розповів Радуцький.

За словами Радуцького, з 25 січня країна повернеться до адаптивного карантину.

"Міністерство поки не проводило аналіз ефективності більш жорстких карантинних обмежень, які почали діяти з 8 січня. Міністр пообіцяв публічно відзвітувати про результати після 24 січня. На мій погляд, це важливо. Але наполягати на продовженні обмежень МОЗ не планує. З 25 січня країна повернеться до адаптивного карантину", - сказав Радуцький.

Народний депутат також запевнив, що система доплат для медпрацівників продовжиться.

Оценка материала:

5.00 / 1
Глава комітету ВР повідомив про терміни початку вакцинації 5.00 5 1
Політика / Україна
17.01.2021 546
Еще материалы раздела «Україна»